Guess napszemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/48 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/48 termék

Oldal
oldalanként

Guess napszemüvegek

Ha olyan napszemüveget keres, amely még a legegyszerűbb öltözéknek is elegáns megjelenést kölcsönöz, a Guess márka pont az ilyen modellekre specializálódott! Ennek eléréséhez összeállítottunk egy Guess napszemüveg-kollekciót, amely nagyszerűséggel és merész dizájnnal ragadja el vásárlóink szívét. A márka védjegye a fantázia, a könnyedség és a merész keretformák. Ez egy olyan cég, ahol az alapítók francia származása találkozik az amerikai könnyedséggel. Ez a kombináció egy olyan eredeti napszemüveg-kollekciót eredményezett, amely bátran értelmezi a legújabb divatirányzatokat. A Guess napszemüvegek különösen azoknak a vásárlóknak felelnek meg, akik nem félnek kísérletezni a divattal, és folyamatosan építik a saját egyedi stílusukat.

Guess napszemüvegek különböző formákban

A Guess tervezői egy nagyszerűséggel és eredeti formákkal jellemzett napszemüveg-kollekciót hoztak létre. Találhatunk közöttük hatszögletű és hétszögletű kereteket, valamint más ötletes kereteket is, amelyek körülzárják a napszemüveglencséket. Az ilyen típusú napszemüvegek a széles kategóriába tartoznak, és hatékonyan védik a szemet az összes szögből beeső napfénytől. Ugyanakkor ezek a modellek hihetetlenül könnyűek és kényelmesek mindennapi viselethez. Találhat közöttük tartós műanyagból készült kereteket, valamint nyitottabb fémmodelleket is.

A Guess márka kínálata azokra a vásárlókra is irányul, akik elegáns kereteket keresnek. Figyelemre méltóak a rendkívül finom formájú, légies pilóta napszemüvegek. Ez a modell egyedi értelmezése, és nehéz hasonlót találni más tervezőknél. A Guess keretek között találhatunk macskaszemre emlékeztető modelleket, wayfarer stílusú napszemüvegeket, valamint ovális vagy kerek kereteket is. A tervezéstől függetlenül minden Guess termék a legapróbb részletekre is odafigyelve készült, és hatékonyan védi a szemet a napsugárzástól.

Átlátszó Guess napszemüvegek

Ez azon kevés márkák egyike, amely számos olyan napszemüveg-modellt kínál, amelyeknek a lencséi és a kerete átlátszó hatást kelt. Ez érdekes ajánlat azoknak a vásárlóknak, akik nem szeretnék sötét napszemüveggel elrejteni az arcukat, vagy teljesen befedni a szemüket. A Guess napszemüvegek finom keretekkel, átlátszóakkal vagy finom fémelemekkel készültek. Megkülönbözteti őket a színtelen lencse, amely megjelenésében az optikai lencsékre hasonlít. Ezek a napszemüvegek enyhén színezettek, lencséik pasztell vagy tejszerű árnyalatúak. Általában 1-es vagy 2-es besorolású szűrőkkel vannak ellátva, amelyek akár 80%-os napfényátengedéssel védik a szemet.

Milyen helyzetekben praktikusak az átlátszó napszemüvegek? Kitűnő választás borús napokra vagy a közelgő őszi szezonra. Olyan vásárlók is választják őket, akiknek egész évben védelemre van szükségük a káros UV sugárzás ellen. Az átlátszó Guess napszemüveg lehet egy stílusos kiegészítő is, amelyről bent sem kell lemondani.

Nézze meg az egyes Guess szemüvegeket: