Emporio Armani szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/226 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/226 termék

Oldal
oldalanként

Emporio Armani receptes és napszemüvegek

Az Emporio Armani márka számos évvel ezelőtt hódította meg a nők és férfiak szívét világszerte. Ma a népszerű logóval ellátott receptes szemüvegek és napszemüvegek klasszikus és elegáns kiegészítőknek számítanak, amelyeket minden olyan személynek be kell illesztenie a kollekciójába, aki nagy hangsúlyt fektet megjelenésére. A luxuskeretek a stílus szinonimái, így nem lehet figyelmen kívül hagyni őket.

Az Emporio Armani egy híres márka... szemüvegek

Giorgio Armani a divat világával való kalandját kirakatrendezőként kezdte. Akkoriban nagyon inspirálta a brit stílus, ami később jelentősen befolyásolta az Armani kollekció klasszikus, elit karakterét. Armani az első terveit saját neve alatt mutatta be a világnak a 70-es évek közepén.

1981-ben a cég elindította az Emporio Armani vonalat. Jellemzője a tiszta és visszafogott szabások, amelyeket Armani nagyon kedvel. Az Emporio Armani termékeket elsősorban fiatal felnőtteknek szánja. Ez a Giorgio Armanihoz tartozó vonalak közül az egyik drágább. Az Emporio Armani termékei elérhetők 13 amerikai butikban és világszerte 140 üzletben. Ez teszi ezt a vonalat a cég legnagyobb terjesztésévé.

A legmagasabb minőség - az Emporio Armani keretek jellemzője

Giorgio Armani - a nagy divatbirodalom alapítója - pályafutásának kezdetétől fogva a tekintélyes brit stílustól inspirálódott. Szerelme a klasszikus egyszerűség iránt minden híres márka tervezésében látható. A tiszta, visszafogott vonalak kifinomult eleganciát árasztanak, és egy divatos életmód elengedhetetlen részei. A minimalistán, mégis hatékony esztétika nem az egyetlen jellemzője az Emporio Armani kereteknek. A kiegészítők legnagyobb előnye az, hogy csak a legmagasabb minőségű anyagokat használják gyártásukhoz.

A csúcsminőségű anyagok biztosítják, hogy a fém vagy műanyag szemüvegek ne sérüljenek meg véletlen ütések vagy eséseik során. A luxusmárka által gyártott modellek könnyedségükkel és rendkívüli strapabíróságukkal gyakorolnak hatást. Minden tervezést tökéletesre csiszoltak, ezért az Emporio Armani javaslatai mesterséges kidolgozásukkal és szembetűnő részleteikkel meglepik.

Emporio Armani keretek a filmsztárok stílusában

Az Emporio Armani keretek kínálata nőknek és férfiaknak rendkívül változatos - a klasszikus, ovális és téglalap alakú szemüvegek támogatói, valamint az egyedi pilóta szemüvegek, csábító macskaszem vagy az ikonikus Lenon szemüvegek kedvelői mind találnak valamit maguknak. A sokféleség lehetővé teszi, hogy minden vásárló kiválaszthassa álommodelljét, amely tökéletesen illeszkedik stílusához és preferenciáihoz. A híres márka tervezései visszafogott színeken alapulnak, mint például a fekete, barna, szürke és halk zöld.

Azok a férfiak, akik úgy akarnak kinézni, mint a legnagyobb akciófilm-sztárok, választhatnak szemüveget dupla híddal - ez az expresszív és eredeti elem karaktert kölcsönöz, és diszkréten kiemeli a férfi szépség legnagyobb előnyeit. Azok a hölgyek, akik szeretnek ragyogni, szívesen választanak színes kereteket receptes szemüvegekhez - a zöld árnyalatú macskaszemek igazi szenzációt fognak okozni.

Emporio Armani - elegáns szemüvegek mindenkinek

Giorgio Armani tervezéseiben mindig szívesen hivatkozott az olasz hagyományokra és a természetre. A földszínek tökéletesen keverednek az elegáns formával - ennek köszönhetően a híres divatház keretei a világ egyik legkifinomultabb javaslatai közé tartoznak. A márka klasszikus, fekete napszemüveg modelljei az időtlen kiegészítők kanonjának állandó részévé váltak - tökéletesen elkészített szemüvegek a luxussal, a hatalommal és a feltáratlan rejtéllyel kapcsolódnak össze.

Az Emporio Armani keretek kényelmet garantálnak. A legmagasabb minőségű kidolgozásnak köszönhetően megfelelnek még a legaktívabb nők és férfiak elvárásainak is. A klasszikus szemüvegek ellenállnak a mindennapi élet intenzív tempójának - tökéletesek munkához és edzéshez. Az ellenálló kereteket biztonságosan viselheti futás közben vagy edzőterembe menet. Ezeknek a szemüvegeknek a sokoldalúsága elválaszthatatlan tulajdonságává teszi őket a tulajdonosuknak.

Kiknek alkalmasak az Emporio Armani keretek?

A egyszerűség a legmagasabb minőséggel kombinálva azt jelenti, hogy az Emporio Armani keretek minden arcon jól mutatnak - függetlenül az arctípustól, a nemtől vagy a kortól. A luxus divatház kínálata minden elvárásnak megfelel. A klasszikus stílus hívei egy téglalap alakú modellet választanak, további díszítések nélkül, míg az egyedi tervezéseket kedvelők színes szemüvegeket választanak átlátszó betétekkel a kollekciójukhoz.

Bár az Emporio Armani kollekció tartalmaz különféle formájú és mintájú kereteket, a híres divatház minden tervezetében ugyanazt a motívumot lehet látni - következetes ragaszkodást a egyszerűséghez és az elvhez, hogy kevesebb több. A klasszikusok iránti szenvedély teszi az összes Emporio Armani keretet univerzálissá - bármilyen alkalomra felvehetők, mert mindig a megfelelő választás lesznek.

Lásd még egy másik változatát a Giorgio Armani szemüvegeknek: