Armani Exchange szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/32 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/32 termék

Oldal
oldalanként

Armani Exchange dioptriás és napszemüvegek

Tetszenek Önnek az urbánus, laza stílusú szemüvegek, de egy kis eleganciára is vágyik? Olyan szemüveget keres, amely divatos, energiát sugároz, és megfelelő egy fiatal, lendületes férfinak? Ismerje meg az Armani Exchange szemüvegeket - egy olyan márka, amely kielégíti mindezen igényeit.

Szemüvegek közvetlenül Armanitól - egy világszerte ismert és tisztelt tervezőtől Az Armani Exchange márka az ismert és tisztelt tervező, Giorgio Armani egyik márkája. Nem meglepő tehát, hogy az általa tervezett szemüvegek időtlen, mégis egyedi stílussal és magas minőségű kidolgozással rendelkeznek, még a legkisebb részletekben is. Ezek olyan szemüvegek, amelyek bármikor és bármilyen évszakban divatosak.

Elérhetőek sokféle színben: fekete, szürke, tengerészkék vagy akár barna árnyalatban is, így bármilyen arc-, haj- és szemszínhez passzolnak, figyelembe vége az Ön személyes preferanciáit. Válasszon a különböző hídszélességek, lencseméretek, kerettípusok, szárhosszúságok, és anyagok (műanyag vagy fém) széles választékából, hogy olyan szemüveget kapjon, amely teljes mértékben megfelel az Ön igényeinek, mind látási, mind esztétikai szempontból.

Az Armani Exchange dioptriás szemüvegek minden olyan személy igényeit kielégítik, akit szeretik az urbánus, streetwear (utcai viselet) stílust. Az alap a klasszikus, téglalap alakú forma, de választhat finom és tömör keretek közül, papuccsal nélkül vagy anélkül. Olasz utcai stílus és modern, digitális szellemiség jellemzi őket. Az Armani tervezői kultúráját is megtalálja bennük. Az ilyen szemüvegek biztosan kitűnnek a tömegből!

Stílusos megjelenés Armani Exchange keretekkel Mivel a dioptriás szemüvegek Önnel lesznek minden nap, tartósnak kell lenniük és még a legdinamikusabb helyzetekben is kényelmesnek kell maradniuk. Az Armani Exchange márka teljesen tisztában van ezzel, ezért szemüvegeit a legjobb minőségű anyagokból készítik - strapabíróak de ugyanakkor könnyűek, mint egy toll. Az Armani Exchange dioptriás szemüvegek észrevétlenek az orron és a fül mögött, valamint helyes használat mellett éveken át szolgálnak. Akár befektetésként is kezelheti őket.

A Giorgio Armani másik szemüvegverziója: