Woodys Barcelona szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

21 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

21 termékek

oldalanként

Woodys Barcelona szemüvegek és napszemüvegek

A Woodys Barcelona egy spanyol szemüveg márka a fa szerelmeseinek, amelyet a többszörös szenvedélyes wakeskate bajnok Josep Dosta alapított. Olyan szemüveg készítéséről álmodott, mint amilyenből a boardja készült, laminált fából. Fantasztikus ötlet lett belőle, végül a problémája az elsüllyedő szemüvegekkel megoldódott.

A márka jellemzői

Woodys Barcelona kínálatában különleges szemviseletet találunk különleges vásárlóknak, ezért a márka nagy figyelmet fordít a termékei minőségének. 100% természetes fa szemüvegeket gyártanak. Életvidám embereknek ajánljuk akik szeretik a modern, felszabadult divatot. A Woodys Barcelona nagy előnye a tény, miszerint a termékek alapanyagai tanúsított fenntartható forrásból származnak.

A Woodys Barcelona modelljei különböző magas minőségű összetevőből készülnek, mint például a bambusz, nyírfa, körtefa, újrahasznosított skateboard, és olasz-acetát.

A Woodys Barcelona kínálatában szemüvegeket és napszemüvegeket egyaránt megtalálunk. Nagy választék van színekből és formákból. A klasszikus hagyományos téglalap alakú kerettől, a színes macska szemen át, a kerek modellig, akár vastag nagy kerettel, tükrös lencsével.