William Morris szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

7 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

7 termékek

oldalanként

William Morris szemüvegek és napszemüvegek

1996-ban Robert William Morris valóra váltotta álmát, hogy létrehozzon egy olyan márkát, amely egyedi és dizájnos keretek tervezésével hódítja meg a piacot a szélesebb közönség számára. A vállalat Nagy-Britanniában alakult meg, és gyorsan népszerűvé vált a szigetországban. A vállalat dinamikus fejlődése azt eredményezte, hogy egy idő után az elegáns William Morris modellek más európai országokban is megjelentek.

William Morris - Brit stílusú keretek

A William Morris szemüvegeknek egyedi, tipikusan ""angol"" karaktere van. A tökéletesség egy adag hanyagsággal jelenik meg a népszerű vállalat minden projektjében. A vállalat munkatársai szenvedéllyel, elkötelezettséggel és szépségszeretettel terveznek szemüvegeket, amelyek sikere nem gyengül annak ellenére, hogy évek óta működnek. William Morris egész szívét beleadja az általa tervezett keretekbe, ezért a brit márka termékei gyorsan meghódították a helyi piacot, majd eljutottak a világ minden tájáról érkező vásárlókhoz - akik hűségesek maradtak kedvenc márkájukhoz éveken keresztül. Minden William Morris márkatermék néhány kulcsfontosságú tulajdonságra összpontosít - ez egy jellegzetesen brit dizájn. Az sziget márkájának receptjei tökéletesen hangsúlyozzák viselőjük egyedi stílusát és karakterét.

William Morris szemüvegek - elegáns lehetőségek minden költségvetéshez

Minden William Morris kollekció lenyűgöző az avantgárd keretformákkal. A női és férfi modelleket a retro stílus és a modern elemek kombinációja jellemzi. Az egyedi szemüvegek még a legigényesebb vásárlót is kielégítik - a magas minőség, élénk színek és eredeti dizájn miatt a William Morris keretek tökéletes kiegészítők az igazi perfekcionisták számára. A stílusos nők és elegáns férfiak széles választékot találnak, ideértve a:

  • macskaszemeket,
  • téglalap alakú kereteket,
  • férfi aviatorokat,
  • clubmaster termékek.

A William Morris márka olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek a vásárlói elvárásoknak. A presztízs keretek nem túldíszítettek és nem csöpög belőlük a ragyogás - a brit tervezők úgy vélik, hogy a mértékletesség lehetővé teszi számukra, hogy ízléses és időtálló darabokat hozzanak létre.

Kiknek tetszenek majd a William Morris keretek?

Az angol márka azoknak az embereknek készült, akik szabad szelleműek. A színes változatok, az egyedi minták és formák kielégítik azoknak az ügyfeleknek az igényeit, akik szeretik az életet, legyen akár nő vagy férfi az illető, illetve akik szeretnek minden sablontól eltérni. A William Morris modellek tökéletesen illeszkednek azon emberek ízléséhez, akik a szemüvegviselést a személyiségük hangsúlyozásának módjaként kezelik. A brit keretek azoknak az ügyfeleknek is tetszeni fognak, akik univerzális szemüveg- vagy napszemüvegkereteket keresnek. A egyszerű, mégis jellegzetes forma alkalmas mind a klasszikus stílusokhoz, mind az extravagáns öltözékekhez.

Klasszikus vagy merész - a William Morris változatos kínálata

Az időtlen javaslatok szerelmesei biztosan találnak valamit a gazdag William Morris kínálatban. A klasszikus, fekete keretek megfelelnek azoknak, akik az egyszerűséget értékelik. A gradient lencsékkel rendelkező napszemüvegek lenyűgözik azokat, akik az érdekes kiegészítőket értékelik. Azok a hölgyek és urak, akik nem félnek az expresszív kiegészítőktől, választhatnak két híddal rendelkező szemüveget - az extra elem egyedi karaktert kölcsönöz a kereteknek, és csodálatosan diverzifikál bármilyen stílust. Az erős karakterrel rendelkező nők örömmel választják a csábító macskaszemeket - az érdekes mintával rendelkező modellek biztosan feltűnnek szeretteiknek és valóban magával ragadnak mindenkit, akit csak egy kicsit is érdekel a divat. A William Morris márka egyedi ajánlatai azoknak az ügyfeleknek tetszenek majd, akik szeretik az egyediségüket hangsúlyozni.

Tekintse meg a különféle William Morris szemüvegeket:

  • William Morris szemüvegkeretek
  • William Morris napszemüvegek