Tommy Hilfiger szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/392 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/392 termék

Oldal
oldalanként

Tommy Hilfiger szemüvegkeretek és napszemüvegek

Ki ne ismerné a ikonikus Tommy Hilfiger ruhákat és kiegészítőket? Az amerikai márka hatalmas sikerének titka abban rejlik, hogy szenvedélyesen követi a laza, sportos stílust, amely ugyanakkor a hagyományokra utal és a klasszikus javaslatokat teljesen új szintre emeli. A híres cég által gyártott kereteket a világ minden táján sikeresek, nők és férfiak körében egyaránt.

Tommy Hilfiger egy híres márka... szemüvegekkel

Tommy Hilfiger Elmira, New York-ban született, egy kilenc gyermekes család második gyermekeként. Nem sikerült befejeznie a középiskolát, és hamarosan szülei kidobták otthonról. Tommy Hilfiger egy éven át hajléktalan volt. Azonban sosem hagyta abba az álmodozást arról, hogy divattervezővé váljon. Karrierjét egy kis ruházati üzletlánc létrehozásával kezdte, People's Places néven. 1979-ben Hilfiger New York központjába költözött, hogy teljesen alávesse magát a divatnak. Szerencsére Hilfiger megismerkedett Mohan Murjani üzletemberrel, aki éppen egy tehetséges férfiruházati tervezőt keresett. Támogatásával Tommy Hilfiger 1985-ben elkészítette első kollekcióját saját neve alatt. Ennek a projektnek a fiatalos, laza stílusa meghatározóvá vált minden későbbi Tommy Hilfiger kollekcióban.

Tommy Hilfiger szemüvegek - utalás az amerikai klasszikusra

Minden Tommy Hilfiger szemüvegkeret és napszemüveg kollekció hagyományos amerikai trendekre utal. Az ikonikus modellekről sugárzik a New York-i stílus. Példátlan kidolgozásukkal, valamint a legmagasabb minőségükkel mindenkit megnyernek. A nagyvárosi szabadság és a minimalista koncepció kombinációja egyedi szemüvegeket teremt. A márka ruházata és kiegészítői az egyetemi divatból inspirálódnak, amelyhez hozzáadódik egy csipetnyi valódi luxus.

A Tommy Hilfiger márka friss szemmel nézi az amerikai klasszikust. Keretei elsősorban 25-45 év közötti embereknek szólnak, de az idősebbek is biztosan találnak valamit maguknak a letisztult, téglalap alakú lehetőségek között. A híres divatház minden kollekciójának alapja a klasszikus egyszerűség, amelyet egyedi részletekkel gazdagítanak.

A Tommy Hilfiger keretek legnagyobb előnyei

Könnyedség és kényelem - ezek a legfontosabb jellemzői a Tommy Hilfiger kereteknek, amelyek lehetővé teszik, hogy divatos szemüveget viseljen bármikor és bárhol. Minden korrigált modell magas vizuális kényelmet nyújt, így alkalmas munkához, olvasáshoz, vezetéshez vagy sportoláshoz. A napszemüvegek a legmagasabb minőségű UV szűrőkkel vannak felszerelve, így hatékony védelmet nyújtanak a szemek számára káros sugárzás ellen.

A Tommy Hilfiger márka nem követi a divatot - megteremti azt. A minimalistább, laza modellek az egész világot meghódították. Minden olyan férfi, aki követi a jelenlegi trendeket, és minden olyan nő, aki törődik megjelenésével, Tommy Hilfiger kereteket is tart a kollekciójában. Az arany modellek, amelyek időtlen minimalizmust, sportos lazaságot és klasszikus eleganciát ötvöznek - nagyon népszerűek a vásárlók körében. Az ilyen szemüvegek a luxussal társulnak, és tökéletes kiegészítést jelentenek a stílushoz.

Tommy Hilfiger modellek igényes vásárlóknak

A Tommy Hilfiger keretek széles választéka sokkal könnyebbé teszi a tökéletesen illő szemüvegmodell megtalálását. A kényelem az amerikai márka számára kulcsfontosságú, ezért nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfelei mindig találjanak legalább egy olyan modellt, amely tökéletesen illeszkedik személyükhöz. A legjobb minőségű anyagból készült keretek sok szezont szolgálnak gazdájuk számára. Az eszközök univerzális jellege miatt nem kell aggódnia amiatt, hogy néhány szezon után divatjamúlttá válnak.

A Tommy Hilfiger kollekciókat az időtlen fekete uralja, de a színek szerelmesei is találnak maguknak kereteket. Boldogan választják a piros, kék, barna vagy tengerész kék lehetőségeket, de az eredeti kiegészítők szerelmesei is beleszeretnek a modern, átlátszó szemüvegkeretekbe. A minimalista design azt jelenti, hogy az amerikai divatház keretei univerzálisak - bátran viselhetik őket hosszú arccal rendelkező szőke nők, a duci barnák és azok is, akiknek szeplős arcuk és vörös hajuk van.

Tekintse meg a különféle Tommy Hilfiger szemüvegeket:

  • Tommy Hilfiger női szemüvegek
  • Tommy Hilfiger szemüvegkeretek
  • Tommy Hilfiger napszemüvegek