ReNu® Multiplus 3x360 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

7 650 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A ReNu Multiplus összetevőinek egyedülálló kombinációja lehetővé teszi a lencsék egyszerű ápolását. Mostantól egyetlen ReNu Multiplus dobozban megtalálható az öblítésnek, fertőtlenítésnek, tárolásnak, a fehérje lerakódások eltávolításának, a lencsék hidratálásának és tisztításának a folyamata.

 
Ellenállás a lerakódások kialakulásával szemben - az ápolófolyadék összetételében megtalálható a Hydranate, ami a kontaktlencse mindennapi használata során képződő denaturált fehérjéket távolítja el, ezzel növelve az ellenállást a lerakódásokkal szemben.
Zsíroktól mentes - a ReNu Multiplus ápolófolyadékot poloxaminnal gazdagították, egy olyan magas felületaktív összetevővel, amely hatékonyan eltávolítja a zsírokat, lerakódásokat és környezeti szennyeződéseket, és maradéktalanul tiszta lencséket hagy maga után, készen az újbóli használatra.
Védelem a baktériumok ellen - a folyadék lehetővé teszi a szemek számára veszélyes mikroorganizmusok teljes eltávolítását. Ennek oka a Dymed összetevő, amely teljesen biztonságos a szemek számára, ugyanakkor baktériumölő hatású.
Hidratáló tulajdonságok - a hidratáló anyagoknak köszönhetően az ápolófolyadék visszaadja a lencsék eredeti nedvességtartalmát, így a hosszabb használat ellenére is ugyanolyan kényelmesek maradnak és egészségesek a szemek számára.
Koncentrált formula - ReNu Multiplus
Koncentrált formula - már akár három csepp ápolófolyadék is elég ahhoz, hogy alaposan megtisztítsa a lencséket minden szennyeződéstől.
 

A ReNu® Multiplus jellemzői:

 

A lencse fertőtlenítésének folyamata során mindössze 3 csepp oldatot adagoljon a lencsének mindkét oldalára, és dörzsölje körülbelül 20 másodpercig. Ezután bő folyadékkal öblítse le a lencsét. A lencse kontaktlencse tárolóban tárolandó legalább 20 másodpercig a teljes fertőtlenítés érdekében. A ReNu Multiplus különösen ajánlott a gyakori cseréjű lencsékhez.

 

A ReNu® Multiplus összetevői:

  • Hydranate - eltávolítja a felesleges fehérjéket a lencse napi gondozása során, megakadályozza a fehérje-lerakódások képződését,
  • Poloxamine - a felületen rendkívül hatásos hatóanyag, eltávolítja a zsírokat és a környezetben előforduló szennyeződéseket, fenntartja a lencsék hidratáltságát,
  • Dymed - egy hatékony, a szemszövetekre nem toxikus fertőtlenítőszer.
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:ReNu® Multiplus 3x360 ml
Az Ön értékelése