Ralph Lauren szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/201 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/201 termék

Oldal
oldalanként

Ralph Lauren dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

A legismertebb és legtiszteltebb amerikai tervező? Valószínűleg Ralph Lauren, aki nemcsak ruhákat tervez nők és férfiak számára, hanem kiegészítőket is, beleértve a szemüvegeket is. Dioptriás szemüvegkeretei és napszemüvegei ielégítik a legigényesebb felhasználók elvárásait, akik stílust, tartósságot és hatékonyságot keresnek egyetlen termékben. A Ralph Lauren szemüvegek egyedülállóak. Most megismerheti őket böngészve a különböző modelleket, a klasszikustól a modernig.

Néhány információ a Ralph Lauren márkáról

A Ralph Lauren márka egy igazi birodalom, amit a tervező Ralph Lauren alapított. 1970-ben nyerte el az első díjat a férfi kollekció tervezéséért, majd két évvel később azokért a híres póló ingekért, amit ma mindenki ismer. A '80-as években a márka hatalmas, sőt óriási népszerűségnek örvendett. Ez többek között annak köszönhető, hogy akkoriban divat volt minden, ami amerikai és western, mert ez az eleganciával és a luxussal társult. Bár kezdetben ruhái a sportos stílushoz kapcsolódtak, különösen a teniszhez, most már egy sokkal szélesebb csoport ízlésének felelnek meg. A logó világszerte felismerhető, tehát ha Ralph Lauren terméket választ, biztos lehet benne, hogy kétség kívül észreveszik majd!

Milyenek a Ralph Lauren szemüvegek?

Először is, minimalisták és elegánsak. Ugyanakkor, kipróbált anyagokból készülnek, és figyelmet szentelnek még a legkisebb részletekre is, bizonyítva tartósságukat és ellenállásukat - hosszú ideig szolgálva akár kedvezőtlen körülmények között is.

Egy helyen összegyűjtöttünk számos különböző modellt: Ralph Lauren dioptriás szemüvegkereteket, illetve napszemüvegeket. Könnyen böngészhet a márka termék katalógusában, és a rendelkezésre álló szűrők segítségével csak azok között kell keresgélnie, amelyek Önt valóban érdeklik. Kerek vagy téglalap alakú szemüvegek? Esetleg nőies "macskaszemek" vagy kevésbé tipikus ovális keretek? Igen, létezik jó néhány forma és még annál is több szín: a klasszikus feketétől, a merész sárgán át, egészen a pirosig. Válassza ki ezeket a paramétereket az ízlésének megfelelően, valamint a bőr, a szemek és a haj színének megfelelően - így biztos lehet benne, hogy a kiválasztott Ralph Lauren szemüvegek harmóniában lesznek Önnek; és összhangban lesznek az általános megjelenésével.

Ralph Lauren dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

Mind a Ralph Lauren dioptriás szemüvegek, mind a napszemüvegek között találhat klasszikus és innovatívabb kereteket egyaránt. Melyiket válassza? Ez függ elsősorban a karakterétől - attól, hogy szereti-e felhívni magára a figyelmet, talán még sokkolni is, vagy csak olyan szemüveget keres, amellyel a háttérben maradhat és nem ez lesz az öltözék első feltűnő eleme. A tompa színekben kapható szemüvegek könnyedén illeszkednek minden stílushoz, mindennapi és formális megjelenéshez egyaránt.

A Ralph Lauren napszemüvegek még a legérzékenyebb szemeket is védelmezik, mivel olyan lencsékkel gyártják őket, amelyek jó UV szűrő kategóriával rendelkeznek. Ilyen szemüvegekkel nem kell félnie a nap káros sugaraitól és élvezheti a napos időt akadályok nélkül, ráadásul maximális kényelemben.

Lásd az egyes Ralph Lauren szemüvegeket:

  • Ralph Lauren női szemüvegek
  • Ralph Lauren férfi szemüvegek
  • Ralph Lauren gyermekszemüvegek
  • Ralph Lauren dioptriás szemüvegek
  • Ralph Lauren napszemüvegek