Police szemüvegek

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.
Nem találta meg, amit keresett? Lépjen kapcsolatba velünk!
A megadott adatok kezelője az Optilen.hu Kft., amelynek székhelye Miskolc, Magyarország. A személyes adatok általunk végzett kezelésével kapcsolatos teljes információért – kattintson ide..

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

Police keretek és napszemüvegek

Stílusos, eredeti napszemüveget keres, amely magabiztossá és kicsit lázadóvá teszi? Akkor ismerje meg az olasz márkát, a Police-t! Webáruházunkban számos különböző szemüveget talál ettől a gyártótól versenyképes, vonzó árakon. Női, férfi és unisex modellek egyaránt elérhetőek. Olyan sokféle alakban és színben kaphatók, hogy mindenki - még a legnagyobb városi lázadó is - talál egy párt, amely tökéletesen igazodik az igényeihez.

Police márka – az erő és lázadás szimbóluma

A Police márka viszonylag nemrégiben, 1983-ban alakult, de gyorsan megszerezte a pozícióját a piacon, mint kiváló minőségű és egyedi szemüvegek gyártója. Ezeknek a kereteknek az eredetisége elsősorban a tervezésben rejlik - az amerikai rendőrök stílusa ihlette. A Police márka a rendőr-stílusú napszemüvegek viselésének lehetőségével minden érdeklődőnek megvalósította a stílusos és lázadó megjelenés álmát. Továbbá könnyű módot javasolt a jó közérzet javítására, növelve ezzel a magabiztosságot és vonzerőt - nem csak a férfiak, hanem a nők számára is. A Police napszemüveget olyan hírességek is viselik, mint Brad Pitt, David Beckham, Antonio Banderas és George Clooney, ami csak tovább hangsúlyozza ezeknek a kereteknek a figyelemre méltó stílusát.

A szokatlan kapcsolatok ereje

A Police napszemüvegek egyedülállóak. Stílusukat azoknak az elemeknek és inspirációknak a kombinációja alakítja, amelyek első pillantásra ellentétesnek tűnnek egymással: az olasz precizitás és kifogástalan stílus az amerikai funkcionalitással, az esztétikai bátorsággal, a minimalizmushoz való hajlandósággal, valamint az urbánus megjelenéssel és az eleganciával. Ennek köszönhetően a Police napszemüvegek alkalmasak akár egy sétára a sugárúton vagy éppen a város körül, mind egy kissé formálisabb stílus részeként.

Magas minőségű Police szemüvegek

A gyártó a keretekhez különböző anyagokat használ - főként fémet és műanyagot. Ezen a módon tartós, mégis könnyű napszemüvegeket hoznak létre, amelyek biztosítják a maximális kényelmet és elégedettséget a használatuk során. A szemüvegesek körében megoszlanak a kedvencek a műanyag és fémkeretek között. A Police márka ezekből az anyagokból készült szemüvegeket is magában foglalva kielégíti a nagyobb csoportok igényeit, ezzel növelve termékeinek népszerűségét.

Női és férfi Police napszemüvegek

Webáruházunkban mind női, mind pedig férfi napszemüvegeket megtalál ettől a gyártótól. Visszafogott és élénk színekben is kaphatók, valamint számos formában, például az ikonikus pilóta napszemüveg, kerek és téglalap alakú szemüvegek. Egyes modellek az olasz kézművesség és a klasszikusok példái. Másoknál a már-már rockos esztétika vonzza a figyelmet.

A Police napszemüvegek az idő állandó múlása ellenére sem veszítenek frissességükből, és még mindig a legdivatosabb modellek közé tartoznak, szezonról szezonra. Határozottan időtlenek, és egy gondosan kiválasztott pár vásárlása befektetés lehet - egy eredeti és büszke megjelenésbe, amely több nyaraláson is megállja a helyét.