Police szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

27 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

27 termékek

oldalanként

Police keretek és napszemüvegek

Stílusos, eredeti napszemüveget keres, amely magabiztossá és kicsit lázadóvá teszi? Akkor ismerje meg az olasz márkát, a Police-t! Webáruházunkban számos különböző szemüveget talál ettől a gyártótól versenyképes, vonzó árakon. Női, férfi és unisex modellek egyaránt elérhetőek. Olyan sokféle alakban és színben kaphatók, hogy mindenki - még a legnagyobb városi lázadó is - talál egy párt, amely tökéletesen igazodik az igényeihez.

Police márka – az erő és lázadás szimbóluma

A Police márka viszonylag nemrégiben, 1983-ban alakult, de gyorsan megszerezte a pozícióját a piacon, mint kiváló minőségű és egyedi szemüvegek gyártója. Ezeknek a kereteknek az eredetisége elsősorban a tervezésben rejlik - az amerikai rendőrök stílusa ihlette. A Police márka a rendőr-stílusú napszemüvegek viselésének lehetőségével minden érdeklődőnek megvalósította a stílusos és lázadó megjelenés álmát. Továbbá könnyű módot javasolt a jó közérzet javítására, növelve ezzel a magabiztosságot és vonzerőt - nem csak a férfiak, hanem a nők számára is. A Police napszemüveget olyan hírességek is viselik, mint Brad Pitt, David Beckham, Antonio Banderas és George Clooney, ami csak tovább hangsúlyozza ezeknek a kereteknek a figyelemre méltó stílusát.

A szokatlan kapcsolatok ereje

A Police napszemüvegek egyedülállóak. Stílusukat azoknak az elemeknek és inspirációknak a kombinációja alakítja, amelyek első pillantásra ellentétesnek tűnnek egymással: az olasz precizitás és kifogástalan stílus az amerikai funkcionalitással, az esztétikai bátorsággal, a minimalizmushoz való hajlandósággal, valamint az urbánus megjelenéssel és az eleganciával. Ennek köszönhetően a Police napszemüvegek alkalmasak akár egy sétára a sugárúton vagy éppen a város körül, mind egy kissé formálisabb stílus részeként.

Magas minőségű Police szemüvegek

A gyártó a keretekhez különböző anyagokat használ - főként fémet és műanyagot. Ezen a módon tartós, mégis könnyű napszemüvegeket hoznak létre, amelyek biztosítják a maximális kényelmet és elégedettséget a használatuk során. A szemüvegesek körében megoszlanak a kedvencek a műanyag és fémkeretek között. A Police márka ezekből az anyagokból készült szemüvegeket is magában foglalva kielégíti a nagyobb csoportok igényeit, ezzel növelve termékeinek népszerűségét.

Női és férfi Police napszemüvegek

Webáruházunkban mind női, mind pedig férfi napszemüvegeket megtalál ettől a gyártótól. Visszafogott és élénk színekben is kaphatók, valamint számos formában, például az ikonikus pilóta napszemüveg, kerek és téglalap alakú szemüvegek. Egyes modellek az olasz kézművesség és a klasszikusok példái. Másoknál a már-már rockos esztétika vonzza a figyelmet.

A Police napszemüvegek az idő állandó múlása ellenére sem veszítenek frissességükből, és még mindig a legdivatosabb modellek közé tartoznak, szezonról szezonra. Határozottan időtlenek, és egy gondosan kiválasztott pár vásárlása befektetés lehet - egy eredeti és büszke megjelenésbe, amely több nyaraláson is megállja a helyét.