Oakley szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

23 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

23 termékek

oldalanként

Oakley® dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

Az Oakley nevű város Kalifornia állam egyik települése az Egyesült Államokban. A nagyon népszerű és világhírű napszemüvegek és dioptriás szemüvegek márkája erről a városról kapta a nevét.

A cég leírása

Az Oakley®-t Jim Jannard alapította 1975-ben. Ő egy őrült tudós és feltaláló volt, aki hitt a futurisztikus vízióiban. Az Oakley® cég az alapítója innovatív ötleteinek alapjaira épült. Jim Jannard úgy gondolta, hogy a világ egy jobb lehet, amely szolgálja az embereket, éppen úgy, mint minden egyes tárgy. Ezt a filozófiát követte többek között az Oakley szemüvegek gyártásában is.

Ma az Oakley® vezető pozíciót foglal el az optikai technológiai piacon. A vállalat magas minőségű dioptriás szemüvegeket és napszemüvegeket gyárt és forgalmaz.

A cég dél-kaliforniai székhellyel rendelkezik, de termékeit több mint 100 különböző országban kínálja a fogyasztóknak. A vállalatnak világszerte több mint 5,785 különböző szabadalmaztatott terméke van.

Cégtermékek

Az Oakley® többek között Oakley napszemüvegeket és dioptriás szemüvegkereteket gyárt.

A napszemüvegek területén az Oakley márka vitathatatlan vezető. A sporttechnológiának köszönhetően nagy részben meghatározza a napszemüvegek életmódpiacon történő sikerét. Ezek a szemüvegek magas látásminőséget biztosítanak és megszüntetik az átlagos lencsék ismert problémáit - beleértve a fénytörést és az optikai hibákat. Az Oakley napszemüvegek hatékonyan védenek a napfény káros hatásaitól, és rendkívüli technológiai fejlettséggel rendelkeznek. A gyártó magas ellenállóságúvá tette őket mindenféle mechanikai sérüléssel szemben.

A dioptriás szemüvegek az Oakley egy olyan vonala, amelyet azon kiválasztott felhasználói csoportnak szánnak, akik látáskorrekciót igényelnek. Az Oakley dioptriás szemüvegeket néhányan a legjobb elérhető dioptriás szemüvegként ismerik fel.

Cégjellemzők

Mondhatjuk, hogy az Oakley® a legújabb globális technológia, a futurisztikus design, az illeszkedés és a sokféle funkció gazdagságának kombinációja. Az általuk gyártott szemüvegek olyan termékek, amelyekben a fizika és a művészet egy helyen találkozik. Ez a kombináció hozta létre a világ legjobb eredményeit, amelyeket világszerte milliók használnak.

Az Oakley szemüvegek gyártásához HD lencséket használnak, ami a legjobb láthatóságot biztosítja. A vállalat emellett hárompontos illesztési technológiát is alkalmaz, azaz a Three-Point-Fit technológiát, amelynek köszönhetően a szemüvegek csak három ponton érintik a felhasználó arcát. Kényelmes használatot biztosítanak viselés közben - szinte teljesen elfeledkezhet arról, hogy szemüveget hord. A Three-Point-Fit technológia nagyobb kényelmet biztosít az aktív életmódnál vagy sportolásnál is. Az Oakley® szemüvegek kortárs tervezése modern karakterrel és magas esztétikai értékekkel rendelkeznek.

Az Oakley-t a piacon nem csak sportmárkaként, de egy olyan márkaként is kezelik, amely összhangban van az aktív emberek életmódjával. Ez a művészet és tudomány kombinációja, amely elutasítja a hagyományos ötletek korlátait. A vállalatot a divat területén is a legkívánatosabb márkák között tartják számon.

Tekintse meg az egyes Oakley szemüvegeket:

  • Oakley dioptriás szemüvegek
  • Oakley napszemüvegek