Nike szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

7 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

7 termékek

oldalanként

Nike® dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

Közvetlenül a sportóriás Nike-tól, mindazoknak, akik kényelmes és stílusos szemüveget keresnek. A Nike egy sor funkcionális és divatos szemüvegkeretet és napszemüvegkeretet kínál, amelyek között mindenki találhat valamit magának! Nemcsak az aktív kikapcsolódáshoz és edzéshez tökéletesek, hanem városi sétához, bulizáshoz és sok más alkalomhoz is. A rendelkezésre álló termékeket a klasszikus változatok uralják: időtlen formák és univerzális színek, amelyek tökéletesen illeszkednek a meglévő stílushoz és minden helyzethez. A Nike szemüvegek nagy figyelmet fordítanak a részletekre, technikailag kiváló tervezésekre és az ellenőrzött anyagok használatára; könnyűek és tartósak, megfelelve a modern felhasználók igényeinek, akiknek aktív életmóddal teljes életük van.

A Nike márka néhány szóban

Bár a Nike az a típusú márka, amely nem igényel bemutatást, érdemes néhány fontos tényt megemlíteni a történelméből és a kínált termékek jellemzőjéről. Ez segít megérteni azt az értéket, amit a Nike szemüvegek is hoznak a mindennapi életbe. A márka hosszú történelemmel, több mint 50 éves múlttal dicsekedhet. A 70-es években jött létre. A kezdetektől fogva szorosan kapcsolódik a sportdivathoz. A gyártók már az első években is a kínált termékek legmagasabb minőségére összpontosítottak, hogy azok szerepüket beteljesítsék a nehéz, dinamikus helyzetek között is. A terveket a legkisebb részletekig finomítják, és könnyű, de tartós anyagokat használnak. Eközben erőteljes hangsúlyt helyeznek az attraktív, eredeti design-ra, amelynek köszönhetően a Nike ruházatot és kiegészítőket edzés előtt és után is egyaránt viselheted - jó stílusérzéssel és magabiztossággal. Ez jellemzi a Nike szemüvegeket is!

Mindenki használhat Nike szemüveget

Mind a napvédelemre, mind a tiszta látásra mindenkinek szüksége van, függetlenül nemtől és kortól. Valószínűleg ez a márka egyik alappillére, mert női, férfi, uniszex és gyermek szemüvegeket egyaránt kínálnak. És bár mindegyiknek van egy felismerhető, jellegzetes vonása - a modellek mégis különböznek egymástól.

  • A Nike női szemüvegek extra díszítéseket tartalmaznak, és főként áramvonalas formákban kaphatók.
  • A Nike férfi szemüvegek a klasszikusok a legjobbjai: fekete, szürke, tengerészkék kombinációk egy téglalap alakú kerettel vagy időtlen aviator szemüvegekkel.
  • A Nike gyermekszemüvegek kisebb méretű és színes termékek, a legfiatalabbak figyelmét felkeltő szárral.
  • Ezenkívül a márka széles kategóriában kínál uniszex kereteket, melyen mindenki számára alkalmasak.

Sokféle Nike napszemüveg és dioptriás szemüveg

Webáruházunkban számos egyedi Nike szemüveget találhat. Kínálatunkban a keretek számos színben és formában szerepelnek, bár a klasszikus, univerzális változatok dominálnak. A kerek, ovális és téglalap alakú modellek a jellemzőbbek, az aviator és kissé macskaszerű szemüvegek kisebb számban érhetőek el. A színeket a visszafogott, sötét színek uralják: fekete, szürke, barna és egyéb. Külön említést érdemelnek a Nike dioptriás szemüvegek átlátszó kerettel - nagyon divatosak ebben a szezonban, és tökéletesek mindazoknak, akik egy finom, de eredeti keretet keresnek. Néhány termék további díszítéseket tartalmaz. Az úgynevezett leopárdmintás szemüvegek a nők számára készültek elsősorban. A keret nélküli szemüvegek viszont a férfiak által kedvelt típus.

Tiszta látás és hatékony szemvédelem

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a kinézet - bár nagyon fontos - mégsem a legfontosabb dolog. A Nike dioptriás szemüvegek esetében a legfontosabb az, hogy lehetővé teszik a látásproblémák korrigálását, a napszemüvegek pedig megóvják szemeinket a nap káros sugaraitól. Az első funkciót optikai teljesítményű lencsékkel teljesítik, a napszemüvegek pedig a lencsékben jelen lévő magas minőségű UV szűrőkkel biztosítják a védelmet. Velük a napfényben való tartózkodás kényelmesebbé válik. A napszemüvegek rendszeres használata a legjobb védelem a túlzott UV sugárzás által okozott szemproblémák ellen. Segít a szem körüli érzékeny bőr jó állapotban tartásában is hosszú ideig.

Nike szemüvegek Webáruházunkban

Ebben a kategóriában megtalálja az összes Nike szemüveget, amit üzletünkben kínálunk. Használja a rendelkezésre álló szűrőket, hogy még gyorsabban megtalálja az Ön számára megfelelő kereteket. Csak eredeti Nike szemüvegeket kínálunk, amelyeknek magas minőségében teljesen biztos lehet. Az vonzó áraknak köszönhetően, amelyek gyakran további promóciók keretében vannak, a márkanév szemüvegeinek megvásárlása elérhető a pénztárcájának.

Lásd az egyes Nike szemüvegeket:

  • Nike dioptriás szemüvegek
  • Nike napszemüvegek