Max Mara szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

20 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

20 termékek

oldalanként

Max Mara dioptriás szemüvegek

A Max Mara márka elsősorban a divatos női ruházatáról ismert. A cég azonban szemüvegeket is tervez és gyárt, amelyek miközben hatékony látáskorrekciót tesznek lehetővé, egyben javítják a megjelenését is. A Max Mara szemüvegek olasz tervezésűek - elegánsak, mégis lazák és időtlenek, így jól nézhet ki bennük bármilyen alkalommal.

Bőséges és változatos Max Mara szemüvegválaszték

Kifejezetten Önnek gyűjtöttük össze az összes Max Mara szemüveget egy helyre - így könnyedén böngészheti őket, és megtalálhatja azt a párt, amelyről álmodik. Csak egy gyors áttekintés is elegendő ahhoz, hogy észrevegye mennyi modell van és azok milyen változatosak. A gazdag választék magában foglalja a tervezés minden elemét: a keretek alakjától és vastagságától kezdve a színükön és méretükön át, egészen az alkalmazott anyagig.

A Max Mara szemüvegek között találhat kerek, ovális és téglalap alakú kereteket, az örökké divatos "macskaszem" formákat, valamint olyan nem szokványos modelleket, amelyek túlmutatnak az említetteken. A változatosság vonatkozik a színekre is - annyi van belőlük, hogy lehetetlen felsorolni őket, ezért ösztönözzük Önt a szűrők használatára. Egy dolog biztos - mindenki megtalálja a kedvenc színét. Ami az anyagot illeti, a Max Mara műanyagot és fémet is használ. Melyiket válassza? Ez az Ön igényeitől és elvárásaitól függ. Röviden: a műanyag szemüvegek könnyebbek és szélesebb választékban elérhetőek el, azonban gyakran tömörebbek és vastagabbak. A fém keretek vékonyabbak és kecsesebbek, kevésbé feltűnőbbek az orron, ráadásul tartósabbak is; emellett pedig kényelmes papuccsal rendelkeznek.

Max Mara - egy stílus, amely idővel sem hagy alább

Ha értékeli a hosszú történelemmel és hagyományokkal rendelkező márkákat, azokat, amelyek termékei egyedi stílust és értékeket közvetítenek, a Max Mara szemüvegek biztosan elnyerik bizalmát. Ez egy nagyon nőies márka - már az elejétől kezdve támogatta a női tehetségeket, ráadásul igyekszik kiemelni a női szépséget olyan ruhákkal és kiegészítőkkel, amelyekben magabiztosan érezhetik magukat viselőik.

A Max Mara az 1950-es években jött létre egy női ötletként - Achille Maramotti álma volt, hogy az olasz stílust francia és amerikai stílussal ötvözze, valami egyedit kínálva, amit a világ még soha nem látott. A Max Mara keretekeben ezt mind megtalálja - a finomságukban és kifinomultságukban, amely minden részletet beborít. A különböző színekben és formákban, mert minden nőnek saját egyedi ízlése és preferenciái vannak - ezekkel a keretekkel egyszerre tudnak elegánsok és lazák is lenni.