Max&Joe szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/128 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/128 termék

Oldal
oldalanként

Max&Joe dioptriás szemüvegek

Olyan szemüveget keres, amely klasszikus dizájnnal rendelkezik és szó szerint minden ruházathoz és élethelyzethez passzol? Ismerje meg a Max&Joe szemüvegeket - visszafogott, sötét színekben és klasszikus formákban, amelyek nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmasak.

Ezek masszív keretek, amelyek tökéletesen illeszkednek az arcra és rendkívül kifejezővé teszik azt. Bármilyen bőrszínhez, szemszínhez és hajszínhez illenek, és attól függően, hogy melyik formát választja - mert a Max&Joe kínálatában többféle is van - össze fogja tudni hangolni a kereteket az arc formájához is - legyen az akár kerek, ovális, négyzetes, téglalap vagy szív alakú. A keretek könnyű és strapabíró műanyagból készülnek, amelyek megfelelnek a legtöbb felhasználó elvárásainak és megfelelő használat mellett akár évekig kitartanak. Ráadásul nem válnak elavulttá; minden évben beleillenek az aktuális divatba az időtlen tervezésnek köszönhetően.

A Max&Joe keretek nem drasztikusak. Ezek a keretek harmonizálnak a megjelenéssel és nem nyomják el azt. Tehát, ha kedveli az elegáns kiegészítőket és nem érzi szükségét annak, hogy kiemelkedjen a tömegből - vagy talán épp ellenkezőleg: szeretne szerénynek tűnni, a Max&Joe keretek Önnek valóak!

Max&Joe keretek élénk színekben és nem mindennapi formákban

A Max&Joe márka alkotói szép kereteket akarnak kínálni azoknak az embereknek is, akik a szemüveget független, kifejező kiegészítőként látják. Ezért létrehoztak olyan modelleket is, amelyek élénk színekben és kevésbé megszokott formákban is elérhetőek. Ezek nemcsak a fekete kereteket foglalják magukban, hanem a zöldet, a barna és bézs kombinációját, a púder rózsaszínt és még a sárgát is. Ezek nem mindig egyszínű keretek - gyakran kombinálnak több színt ombre vagy zebra mintában.

A forma szempontjából a Max&Joe katalógusban a klasszikus, téglalap alakú keretek dominálnak. Az alkotók azonban helyet hagytak a ""macskaszem"" és pilóta formájú, valamint kerek és geometriai kereteknek is, így mind a nők, mind pedig a férfiak találnak maguknak ideális modellt. Néhány keretnek masszív hídkialakítása is van a felső részen - azonban ezek, méretükből adódóan, főként férfiak számára alkalmasak.

Vonzó árak, széles választék és gyors szállítás

Üzletünkben összekészítettünk Önnek egy Max&Joe dioptriás szemüveg választékot vonzó árakon, amelyek még kedvezőbbé válhatnak a gyakori promóciók miatt. Ilyen ízléses keretekkel - klasszikus és időtlen stílusban - mindig jól fog kinézni, miközben a tiszta látás is garantált. A látáskorrekciót az Ön látásigényeihez igazitjuk. Nálunk rengeteg egyedi Max&Joe szemüvegmodellt talál.