EYE SEE hialuronsavval 100 ml

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

A mi árunk:

2 390 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az EYE SEE hialuronáttal egy rendkívül hidratáló, többfunkciós kontaktlencse folyadék nátrium-hialuronáttal, amely minden lágy kontaktlencse ápolására alkalmas. Az EYE SEE hialuronáttal hatékony és kíméletes. Tárolásra, fertőtlenítésre, fehérje- valamint a lencsék felületéről származó összes más szennyeződés eltávolítására alkalmas, miközben a nátrium-hialuronát tartalmának köszönhetően tökéletesen hidratálja azokat.

Minden típusú lágy kontaktlencse számára - az ápolófolyadék minden típusú lágy kontaktlencsével kedvező hatást fejt ki. Kéthetes, havi és éves viselésű lencsékhez is megfelelő.
Allergia esetén is viselhető - az ápolófolyadék csak gyógyászati, nem pedig kozmetikai anyagokon alapul, így nem okoz allergiás reakciókat és a rendkívül érzékeny szeműek is használhatják.
Hidratáló adalék - az ápolófolyadék nátrium-hialuronátot tartalmaz - egy olyan komponenst, amely erős hidratáló tulajdonságairól ismert. Ennek köszönhetően a lencsék visszanyerik eredeti nedvességtartalmukat és ismét rendkívül kényelmes viseletnek bizonyulnak.
Tökéletes tisztítás - pár óra alatt az ápolófolyadék eltávolítja a lencsék felületéről a nap folyamán felhalmozódott összes szennyeződést. Eltávolítja a fehérjét, a lipideket, a port és minden egyéb szennyeződést.
Professzionális fertőtlenítés - EYE SEE hialuronáttal
Professzionális fertőtlenítés - a folyadék erős baktériumölő hatással rendelkezik, így megszabadítja a lencséket a veszélyes mikroorganizmusoktól, amelyek súlyos szemfertőzéseket okozhatnak.
Biztonságos tárolás - a gondosan elhelyezett, ápolófolyadékkal teli tartályban lévő lencsék visszanyerik értékes tulajdonságaikat, miközben teljes biztonságban vannak, hiszen nem érintkeznek külső szennyeződésekkel.
 

Az EYE SEE hialuronáttal ellátott folyadék jellemzői

 

Az EYE SEE hialuronáttal ellátott folyadék megfelelő hidratálást és védelmet biztosít a szilikon-hidrogél lencsék, valamint a szemek számára egyaránt.

A nátrium-hialuronát egy természetes poliszacharid, amely az emberi szemben is megtalálható. A folyadéknak viszkózus tulajdonságokat és nagy vízmegkötő képességet kölcsönöz.

A nátrium-hialuronát számos formában létezik. Az EYE SEE hialuronáttal ellátott folyadék a legjobb, teljes értékű, tiszta gyógyszerészeti formáját használja, nem pedig kozmetikai iparban használt változatát, így a folyadék használatakor az allergiás reakció kockázata minimális.

 

Összetétel: EYE SEE hialuronáttal:

  • Tisztítószer,
  • nátrium-hialuronát,
  • 0,1% HPMC,
  • 0,01% EDTA,
  • 0,00015% PHMB,
  • izotóniás pufferoldat.
További információ
GyártóEYE SEE
MárkaEye See
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml2 390 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:EYE SEE hialuronsavval 100 ml
Az Ön értékelése