Easy Sept® 360 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

4 280 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Easy Sept® kategóriájában egyedülálló a piacon. Az oxidációnak köszönhetően a fertőtlenítés hatékonysága magasabb, így a lencse még tisztább, használata pedig biztonságosabb. Az Easy Sept® csomagolása tartalmaz egy semlegesítő kontaktlencse tárolót is, amely külön ehhez a folyadékhoz lett kifejlesztve. A Bausch & Lomb új terméke.

 
Tartósítószer nélküli összetétel - allergia vagy érzékeny szem esetén is biztonságosan használható, mivel nem tartalmaz tartósítószert.
Minden típusú lágy lencséhez alkalmas - az Easy Sept ® ápolószer esetén nem számít, hogy szilikon vagy szilikon-hidrogél lencsét visel, sem az, hogy kéthetes, havi vagy más viselési idejű lencsét preferál.
Átfogó tisztítás - a készítmény az összes szennyeződést eltünteti a lencse felületéről: por, fehérje- és zsírlerakódás, baktérium, gomba.
Folyadék + semlegesítő tároló - a termék megvásárlása esetén a csomagolásban egy üveg ápolószert, és a hozzá kifejlesztett semlegesítő tárolót találja majd a még hatékonyabb ápoláshoz.
Oxidáló funkció - a katalitikus koronggal ellátott tárolónak és a pezsgés hatékonyságának hála, a lencse gyorsabban és alaposabban tisztítható és fertőtleníthető.
Zavartalan kényelem - Easy Sept
Zavartalan kényelem - a lencse tiszta és hidratált; az Easy Sept® folyadéknak köszönhetően a lencse visszanyeri eredeti lágyságát, és kényelmes marad a viselése. Nem lép fel irritáció.
 

Az Easy Sept® ápolószer tulajdonságai

 

Az Easy Sept® ápolószer az összes típusú lágy kontaktlencséhez megfelelő folyadék. A piacon lévő fertőtlenítőszerek közül a legjobban végzi ezt a feladatot. Az összes szennyeződést eltávolítja a lencse felszínéről - a nap során felgyülemlett port, fehérje - és zsírlerakódást és baktériumot. Ahhoz, hogy élvezhesse az újra tökéletesen tiszta lencse viselését, csak helyezze a tárolóba - lehetőleg egy éjszakára. A folyadék a többit elintézi!

A fertőtlenítésen kívül az Easy Sept® biztosítja a megfelelő hidratációt is, így a lencse viselése kényelmes marad. Nem szárítja a szemet, és nem okoz irritációt. A szemhéj alatti homokszemcse-érzés pedig nem is kérdés! Az Easy Sept® ápolószer megfelelő választás allergiások számára és érzékeny szem esetén, mivel nem tartalmaz tartósítószert. Ez egy továbbfejlesztett formula, amit az emberi szem működése és igénye inspirált.

Akár éjszakára szeretné a lencsét tárolóba tenni, akár több napra, az Easy Sept® minden esetben a legmegfelelőbb környezetet nyújtja majd a lencse számára! A lencse visszanyeri eredeti, értékes tulajdonságait, és elzártan marad a szennyeződésektől. Visszaáll a rugalmasság, lágyság és a hidratáció. A lencse újra tökéletes állapotban van akár már 6 óra után.

 

Kinek ajánljuk az Easy Sept® folyadékot?

  • Azoknak, akik a legkiválóbb minőséget keresik;
  • Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a legújabb termékeket;
  • Azoknak, akik lágy kontaktlencsét viselnek;
  • Azoknak, akik allergiában szenvednek, vagy szemük érzékeny;
  • Azoknak, akik szeretnék, hogy a lencséjük tökéletesen fertőtlenítve legyen.
 

Saját semlegesítő tároló - hogyan működik?

 

Az Easy Sept ® csomagolása tartalmaz egy platinum katalitikus koronggal ellátott tárolót. A folyadékot beleöntjük a tárolóba, majd miután kölcsönhatásba lép a koronggal, a folyadék elkezd pezsegni, így növelve a fertőtlenítés hatékonyságát. A folyadék akár már 6 óra eltelte után semleges lesz. A lencse ezután biztonságosan behelyezhető a szembe. Ne felejtse el: tilos az oxidatív folyadékkal leöblíteni a lencsét behelyezés előtt!

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 189 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Easy Sept® 360 ml
Az Ön értékelése