Carrera szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/405 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/405 termék

Oldal
oldalanként

Carrera dioptriás és napszemüvegek

A Carrera márka több mint fél évszázados jelenléte a divatpiacón egyértelművé tette, hogy ezt a márkát a fejlett technológia, a modernitás, a biztonság és a design szinonimájaként értelmezzük.

A cég leírása

A Carrera céget 1956-ban alapították Ausztriában, bár a nevét akkoriban Mexikóban megrendezett Carrera Panamericana autóversenynek köszönheti. A vállalat kezdetektől fogva a sportos napszemüvegek gyártására specializálódott, különösen a téli- és motorsportokhoz. A '90-es években a Carrerát a Safilo divatház vásárolta fel, ami új lendületet adott a márkának. A vállalat termékeit akkor két fő kategóriára osztották. egyrészről szemüvegek és bukósisakok csoportja - ahol az innovációt ötvözik a klasszikus sportos stílussal -, másrészrőll pedig az életmódbeli termékek választéka, amelynek tervezése különféle stílusokra és divattrendekre utal.

Cégjegyek

A Carrera napszemüvegek tökéletesek azoknak, akik az aktív életmódot részesítik előnyben. Kiváló megoldást jelent az egyediséget és az avantgárd tervezést értékelő individualisták számára, akik ugyanakkor bátran követik a divattrendeket. A Carrera napszemüvegeket könnyedség és rugalmasság jellemzi, ugyanakkor híresek a tartósságukról is. Ennek oka többek között az Optyl nevű rendkívül könnyű és masszív műanyag, amelyet a cég a '60-as években szabadalmaztatott. Emellett egy speciális bevonat a lencséken biztosítja a Carrera szemüvegeknek a legmagasabb védelmet a káros napfény ellen.

Nézze meg az egyes Carrera szemüvegeket:

  • Carrera férfi napszemüvegek
  • Carrera dioptriás szemüvegek
  • Carrera napszemüvegek