BVLGARI szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

10 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

10 termékek

oldalanként

Bvlgari szemüvegek és napszemüvegek

A Bvlgari® márka több mint 50 éves hagyományt képvisel: luxust, eleganciát és olasz kézművességet azonosítva magával. Sotirios Bulgari első üzlete, ahol ékszereket kínált, az 1950-es években nyílt Rómában. Híres volt arról, hogy minden egyes projektje egy kis műalkotás volt, hihetetlen részletességgel és olyan egyedi stílussal, amit senki sem tudott másolni. Az akkor eladott szemüvegeket olyan hírességek is viselték, mint Audrey Hepburn, Clark Gable, Sophia Loren, Gina Lollobrigida és Marlene Dietrich. Mindezek a jellemzők megtalálhatók a jelenleg kínált Bvlgari® márkával ellátott szemüvegekben is. Ezeket a termékeket most könnyedén megvásárolhatja az üzletünkben.

Olasz stílusú szemüvegek - luxus és elegancia

A Bvlgari® dioptriás szemüvegek, éppen úgy, mint az ékszerek, amelyeket több mint 50 évvel ezelőtt árultak Rómában, egyedülállóak és a legkisebb részletekig kidolgozottak. A gyönyörű keretek könnyen felismerhetők és még azokat is lenyűgözi, akik kijelentik, hogy nem érdeklődnek a divat- és stílusipar iránt.

A Bvlgari® női dioptriás szemüvegek védjegye a sokszínűség, a szó legmélyebb értelmében. Amikor más gyártók próbálnak alkalmazkodni a jelenlegi trendekhez, sokszor olyan kereteket készítenek, amelyek nagyon hasonlóak egymáshoz. Ezzel szemben az olasz márka igyekszik ügyfeleinek minél több érdekes, szokatlan keretet kínálni, gyakran nagyon innovatív módon. Azonban ne feledjük, hogy ezek a luxus kiegészítők - rendkívüli karakterük például a finom, visszafogott aranyozásban is látható. Ezek a dioptriás szemüvegek tökéletesek azon elegáns hölgyek számára, akik mindennap visszafogott színekben öltözködnek, mint pl. bézs, barna, szürke vagy sötétzöld.

Csak a legjobb minőségű anyagok, melyek tartósak és könnyűek

Az itt összegyűjtött termékek remek példák a legjobb minőségű anyagok használatára. Olyanokra, amelyek rendkívüli ellenállást mutatnak a sérülésekkel szemben. Például etal, acetát, oktán vagy épp nylon szálak. Ezeknek az anyagoknak a használata biztosítja a tartósságot, ugyanakkor a szemüvegek könnyedségét is. A keretek tervezésénél figyelembe vették az atómiai jellemzőket, melyekhez tökéletesen alkalmazkodnak a modellek - a szemüvegek nem csúsznak le az orrról, észrevétlenek, és nem hagynak a bőrön a piros nyomokat.

Bvlgari® napszemüvegek - időtlen eleganciát adnak nyári öltözékéhez

A gyártó nem csak dioptriás szemüvegekre korlátozódik. Széles és változatos napszemüvegkatalógust kínál, a tökéletes nyári stílusokhoz, az előzőekben leírt összes tulajdonsággal. A Bvlgari® napszemüvegek nemcsak nagyszerűen néznek ki, hanem mindenekelőtt hatékonyan védik szemeit a káros UV-sugárzástól. Megszüntetik a fáradt szemek okozta hunyorgást is, így ezekkel a termékekkel gondtalanul élvezheti a napot - a lehető legnagyobb kényelemben.

Webáruházunkban lehetősége nyílik luxus Bvlgari® szemüvegek még vonzóbb árakon történő vásárlására. Tudjuk, milyen népszerűek az olasz gyártó keretei, ezért folyamatosan igyekszünk bővíteni választékunkat, hogy Ön bármikor hozzájuthasson álmai szemüvegéhez, méghozzá gyors szállítási garanciával.