Belutti szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/94 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/94 termék

Oldal
oldalanként

Belutti dioptriás és napszemüvegek

A Belutti márkáról az embernek az olasz elegancia és sikkesség jut eszébe. Ez így van a valóságban is, amiről meg lehet győződni, amikor látjuk a következő Belutti korrekciós szemüvegek kereteit.

A cég története

A Belutti cég 1999-ben jött létre Olaszországban, és a neve a mai Belluno névből jött létre, amely a hegyekben fekszik, és ahonnan származik a vállalkozás. Mára a Belutti név nagyon híres olasz vállalattá nőtte magát, amely korrekciós szemüvegekkel és napszemüvegekkel foglalkozik. Mind a nők és mind a férfiak részére, sőt a legfiatalabbak részére is készülnek ezek a szemüvegek. A Belutti márka termék kínálata nagyon gazdag, és évről-évre újabb modellek jelennek meg, ezzel bővítve a szemüvegek és keretek kínálatát. Ezért minden Belutti vevő, aki itt vásárol, megtalálja azt a terméket, amely teljesíti az ő egyéni elképzelését és elvárását. A Belutti márka a világon több száz híres optikai szalonban elérhető, amelyek az Authorized Belutti Dealer védjeggyel vannak ellátva.

A cég előnyei

A Belutti márka nagy értéke, hogy nem csak férfi és női kollekciót kínál. A kínálatban megtalálhatóak külön a gyermekek számára is készített szemüvegek, így minden célcsoport megtalálja magának a Belutti kínálatában a magának való terméket. Elmondható, hogy a Belutti termékek az elegáns nők és férfiak számára vannak tervezve. Aki ezt a szemüveget hordja, felhívja magára a figyelmet, és mindenképpen kitűnik a környezetéből a többiek közül.

A Belutti szemüveg és a keretek jellemzője, a divatos dizájn és a modern formák. A megkülönböztető jellemzői közé tartható számon, hogy érdekes részletekkel rendelkezik, ami a korrekciós szemüveg és napszemüvegek oldalát díszíti.

Minden Belutti szemüveg és a hozzá tartozó tartozék rendelkezik Kompatibilitási Nyilatkozattal és be vannak jegyezve az Orvosi Eszközök és Biocid termékek nyilvántartásába. A minőséget megerősíti a Munkaügyi Központi Intézet tanúsítványa.