Adidas szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

31 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

31 termékek

oldalanként

Adidas dioptriás és napszemüvegek

Függetlenül attól, hogy szabadtéri sportokat űz, csak sétál vagy éppen pihen - az Adidas szemüvegek segítenek Önnek megőrizni az egészségét, kényelmét és jó stílusát. A márka, amelyet valószínűleg sportruházatról és kiegészítőkről ismer, most modern, divatos és változatos szemüvegeket kínál Önnek. A formák és színek nagy választéka mind a keretekben, mind a napszemüvegekben nagyban megkönnyíti a szükséges pár megtalálását - azt, amelyben remekül érzi magát, és pontosan olyan, mint amilyenre vágyott!

Néhány szó az Adidas márkáról

Az Adidas olyan márka, amelynek nem szükséges bemutatkoznia. Nagyon magas elismerésnek örvend minden kontinensen. Ez a jellegzetes, fekete és csíkos logó a legdivatosabb sportruházatokat és kiegészítőket jelöli, amelyek mind az aktív élet szerelmeseinek, mind pedig az egyszerű kényelmet keresők igényeire válaszolnak. Az Adidas 1924-ben alakult. A vállalatot a Dassler testvérek alapították, kezdetben lábbelik és sportruházat gyártásával foglalkoztak. Jelenleg a termékeik megjelennek a világ legnagyobb eseményein, beleértve különböző versenyeket is. Az Adidas szemüvegek a cég fejlődésének eredményei. Ezek az kiegészítők - mint a márka minden más terméke - a tartósság, a kényelem és az eredeti, de egyetemes stílus példái.

Divatos napszemüvegek és dioptriás keretek sportos kiadásban

Elképzelhető, hogy az Adidas napszemüvegek és dioptriás keretek tipikusan sportos modellek, ami miatt nem alkalmasak kissé formálisabb eseményekhez? Semmi sem lehetne távolabb az igazságtól! Egy gyors pillantás az ebben a kategóriában összegyűjtött termékekre elég ahhoz, hogy megállapítsuk, milyen nagy változatossággal rendelkeznek. A szemrevaló, gyönyörű - eredeti és klasszikus - színek mellett a formák széles kínálata is szembetűnik, köztük a kerek, az ovális, a téglalap alakú modellek, valamint a "macskaszem" és pilóta keretek. Vannak teljes, tömör keretű modellek, valamint keskenyek, finomak és elegánsak. Ez biztosítja, hogy mindenki találjon valamit magának az Adidas szemüvegek katalógusában! Tudta, hogy az Adidas napszemüvegek különböző színű lencsékkel rendelkeznek? Nem csak a szokásos, egyszínű lencsékkel találkozhatunk, hanem a fokozatos (árnyékos) és a tükröződő (a legmagasabb fokú magánéletet biztosító) lencsékkel is.

Magas minőségű kidolgozás és szemvédelem

A tervezés is fontos, de a napszemüvegek és a dioptriás szemüvegek hatékonysága a legfontosabb. Az Adidas jól tudja ezt, ezért termékeiben a technikai dimenzióra, valamint a szemüvegek védő és korrigáló funkciójára is összpontosít. Minden modell esetében magas minőségű anyaggal (főleg műanyaggal, de fémmel is) dolgoznak, amely tartóssággal és könnyedséggel jár együtt. Ennek köszönhetően ezeket a szemüvegeket rendkívül kényelmes használni; magabiztos mozdulattal fel- és levethetők, a kifinomult forma révén pedig jól illeszkednek az orron és a fül mögött, ezzel is biztosítva az elvárt kényelmet. Az Adidas dioptriás szemüvegek, a megfelelően kiválasztott optikai paraméterekkel ellátott lencsékkel, lehetővé teszik a látási hibák hatékony korrigálását. Az Adidas napszemüvegek pedig - a modelltől függetlenül - garantálják a tökéletes szemvédelmet a nap káros hatásai ellen; a lencsékben jelenlévő tanúsított UV szűrőknek köszönhetően.

Nagy választékban kaphatók a férfi és női Adidas szemüvegek

Webáruházunkban számos különböző Adidas szemüveget talál - női, férfi és unisex modelleket is. Ezek eredeti, márkás termékek. Mind vonzó árakon érhetőek el, amelyeket mi további kedvezményekkel egészítünk ki a ciklikus promóciós kampányok részeként.

Tekintse meg az egyes Adidas szemüvegeket:

  • Adidas női szemüvegek
  • Adidas férfi szemüvegek
  • Adidas napszemüvegek