Porsche Design szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

Porsche Design szemüvegkeretek és napszemüvegek

Tudta, hogy a Porsche - elsősorban az autóiparból ismert márka - szemüvegeket is tervez? A Porsché-nak sok neve van - ami ebben az esetben is ez egyértelműen látható. Nemcsak luxusautók mellett kínál divatkiegészítőket, de a Porsche Design szemüveg csoportja magába foglalja a napszemüvegeket és a dioptriás szemüvegkereteket is. Ez azt jelenti, hogy itt nemcsak a nyári időjáráshoz talál majd kereteket, hanem mindennapi használatra is - amikor korrigálni szükséges a látást!

Hogyan lehetséges, hogy a Porsche nemcsak autókat, hanem szemüvegeket is tervez?

A Porsche autómárka ugyan 1931-ben született, de az életmódmárka csaj 1972-ben. Kezdetektől fogva azoknak szóltak az ajánlatok, akik exkluzív kiegészítőket keresnek. Ferdinand Alexander Porsche alapította. Ennek a német mérnöknek egyértelmű szenvedélye volt a tág értelemben vett tervezés - nemcsak a technikai, hanem a divat is. Ő indította el azt a mozgalmat, amelyet a vállalat később bevezetett a piacon, többek között egyedi órákat, bőröndöket, aktatáskákat és szemüvegeket gyártanak.

1978-ban váltak híressé a Porsche Design napszemüvegek egyik látványtervével. Ez volt a P9479 modell, cserélhető lencse mechanizmussal. A teljesen egyedi megoldás átalakította az egész optikai ipart. Lehetővé tette a szemüvegek paramétereinek még jobb igazítását a felhasználó aktuális igényeihez, valamint megváltoztatta megjelenésüket egy új keret vásárlása nélkül. Ma egy ilyen innováció talán nem generálja a "hűűűha" hatást, de ne felejtsük el, hogy ez több mint ötven évvel ezelőtt történt! Nem csoda, hogy a említett Porsche Design szemüvegmodell az egyik leggyakrabban viselt modell lett világszerte.

A Porsche Design szemüvegek jellemzői

Függetlenül attól, hogy a Porsche Design dioptriás szemüvegét vagy napszemüvegét választja, azonnal észre fogja venni a kivitelezés magas minőségét. Ez látszik a keret könnyedségében és tartósságában, valamint a legkisebb részletekre való odafigyelésben. Kevesen vannak olyan gyártók, akik olyan szívesen használnak nemes titánt szemüvegeikben, mint a Porsche Design. Ez egy olyan anyag, amely rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik, tökéletes az optikai termékek számára - elsősorban könnyű, ellenáll a károsodásnak és a korróziónak, valamint hipoallergén.

Ami a stílust illeti, a Porsche Design szemüvegek az elegancia szinonimái az egyszerű, de eredeti formában kifejezve. A klasszikus formák dominálnak: ovális, pilóta és téglalap alakúak, valamint a visszafogott, természetes színek. A Porsche Design dioptriás szemüvegeinek csoportját olyan keretek uralják, amelyek egyedisége megnyilvánul például a színes szárnál és a gyönyörű arany előlapon. Az egyik legkülönlegesebb szemüveg a Porsche Design keret nélküli szemüvegei. A jól ismert szemüvegek teljes kerettel, mozgó alkatrészek nélkül, szintén elérhetőek.

Tiszta látás és védelem a napsugárzástól - Porsche szemüvegekkel

Természetesen a Porsche Design szemüvegek garantálják a tiszta látást (dioptriás szemüvegek esetén) és a szemek védelmét a káros napsugárzástól (napszemüvegek esetén). Bár a dizájnnak nagyon fontos szerepe van, ezek a funkciók minden szemüvegre érvényesek a piacon. Érdemes erre emlékezni és rendszeresen használni a szemüveget - az egészség és a kényelem érdekében egyaránt.

Csak eredeti Porsche Design szemüvegek

Webáruházunkban csak eredeti, márkás Porsche Design szemüvegeket kínálunk - mind nőknek, mind férfiaknak. Olyan sztárok viselik a gyártó termékeit, mint Al Pacino, Jennifer Lopez és David Beckham. Most Ön is megteheti, hogy beteljesítse vágyait, miszerint egy stílusos, csúcsminőségű szemüveget visel!