Tojás Utazó szett

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Minden kontaktlencsét használónak fontos tudni, hogy a megfelelő napi gondoskodás rendkívül fontos. Függetlenül attól, hogy otthon vagyunk, dolgozunk, vagy iskolába járunk-e, különleges gondosságot kell fordítanunk a kontaktlencséinkre. Ugyanez a szabály érvényes, amikor vakáción vagyunk, kirándulni megyünk, vagy hosszabb utat tervezünk. Ilyen esetekben érdemes felszerelkezni megfelelő eszközökkel, amelyek megkönnyítik a lencse napi gondozását.

Az Egg utazó készlet egy kis, praktikus doboz, amely mindent tartalmaz, ami szükséges a kontaktlencsék megfelelő gondozásához. Ez a kis, kompakt tartó tartalmaz egy lencsetartót a lencsék tárolásához, egy tapadókorongot és egy kis műanyag csipeszt, amely hasznos lehet a lencsék eltávolításakor. Ez a készlet emellett rendelkezik egy kis, praktikus tükörrel is, amely biztosan hasznos lesz a lencsék behelyezésekor, és használható a megjelenés ellenőrzésére vagy sminkelés javítására.

Az Egg utazó készlet négy különböző színben érhető el. Klasszikus tervezése miatt ideális választás mind felnőttek, mind gyerekek számára. Érdemes felszerelkezni ezzel a praktikus eszközzel, amely biztosan megkönnyíti a sok utazást.

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
Lencse színétBlack, Pink, White
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Tojás Utazó szett
Az Ön értékelése