Szemüveg

Megtekintés Rács Lista

1-24/8707 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/8707 termék

Oldal
oldalanként

Dioptriás szemüveg és napszemüveg

A szemüveg számos ember mindennapi életének része. Becslések szerint a felnőttek mintegy 75%-a használ valamilyen látásjavítási módszert, és közülük több mint a fele dönt úgy, hogy szemüveget visel. Ezen kívül a teljes népesség 85%-a rendszeresen hord napszemüveget. Ez továbbra is a legnépszerűbb módja a látásminőség javításának, a naptól való védelemnek, és a kényelem biztosításának.

Sokféle szemüveg elérhető

Azonban a szemüveg gyakorlati funkciója nem az egyetlen szempont. Egy másik legalább ilyen fontos tulajdonság a dizájn. Manapság a szemüveg, éppúgy mint az ékszer és más kiegészítők, az öltözködés része, és gondosan kiválasztva hatékonyan kiemelheti a szépség előnyeit, miközben elrejti a hiányosságokat. A tökéletes darab kiválasztását a különböző formák, méretek, színek, keret típusa és a felhasznált anyagok sokfélesége segíti. A szemüvegek tulajdonságai:

 • típus - dioptriás napszemüveg és szemüveg;
 • célcsoportok - női, férfi, unisex és gyermekszemüvegek;
 • forma - ovális, téglalap alakú, kerek, pilóta, wayfarer, macskaszem és úgynevezett egyedi keretek;
 • keret típusa - teljes, félkeretes, keret nélküli és előtétes;
 • anyag – fém, műanyag, titán, fa, polikarbonát, sőt még gumi és memo-ray keretek is vannak;
 • színek - szinte minden lehetséges színben elérhetők a szemüvegek;
 • minták – egyszínű vagy mintás keretek.

Mindezeket a szemüvegtípusokat megtalálja webáruházunkban. Az igazság az, hogy bárki megtalálhatja a saját igényeire szabott szemüveget. A siker kulcsa az, hogy tudjuk, mit keresünk a keretek kiválasztásakor, és hogyan kombináljuk azok egyedi elemeit a saját tulajdonságainkkal. Általában elfogadott, hogy - függetlenül attól, hogy dioptriás szemüveget vagy napszemüveget választunk - az élesebb arcjegyeket legjobban kerek keretekkel kombinálhatjuk, míg az ovális és lágy arcot a szögletes szemüvegek hangsúlyozzák. Viszont a színüket a hajszínhez, a szemekhez, a szemöldökökhöz és a bőrszínhez, valamint a ruhatár domináns színeihez kell igazítani.

Dioptriás szemüvegek és napszemüvegek márkái

Számos márka kínál szemüvegeket, a legismertebb és luxusabb márkáktól kezdve egészen a kevésbé ismert, ám vonzóbb árakkal rendelkezőkig. Érdemes azonban tudni, hogy a szemüvegek ára nemcsak az adott gyártó presztízsétől függ, hanem a termék minőségétől is, ideértve az alkalmazott anyagokat és a keretek precizitását. A legnépszerűbb szemüvegek közé tartoznak:

 • Adidas szemüvegek - egy márka, amelyet elsősorban a sportvilágból ismerhet, rendkívül funkcionális és divatos dioptriás szemüvegeket és napszemüvegeket kínál. Projektjeikben az Adidas a maximális kényelemre és az egyetemes, de eredeti dizájnra összpontosít, így a keretek a legtöbb helyzetben jól teljesítenek. Ugyanolyan jól néznek ki egy sportos öltözékkel, mint egy kicsit formálisabb stílussal.
 • Belutti szemüvegek - egy fiatal márka, 1998-ban alapították, Olaszországból származik. A neve egy kis hegyi városra utal, ahonnan az alapítók származnak. A kezdetektől fogva felkelti a felhasználók érdeklődését minden egyes szemüvegkeret magas minőségével, valamint az elérhető modellek sokféleségével, ahol a klasszikus szemüvegek finom, időtálló dizájnja dominál. A márka kínálata egyaránt szól hölgyeknek, uraknak és gyermekeknek; a szemüvegek fémből és műanyagból készülnek, így bárki talál számára megfelelő modellt.
 • Burberry szemüvegek - egy olyan gyártótól származnak, amelynek több mint 150 éves történelme van. Az elegancia kvintesszenciája, és megfelel a legigényesebb elvárásoknak is. Elérhető mind finom, mind kifejező stílusban, bármilyen divatstílushoz tökéletes. Ráadásul a márka számos gyönyörű, különböző formájú dioptriás szemüveget és napszemüveget kínál. A legnagyobb tartósság érdekében masszív anyagok használatára összpontosít, amelyek már sokszor bebizonyították értéküket az optikai termékek terén.
 • Bvlgari szemüvegek - az olasz kézművesség megtestesítése. Elegáns és luxus. Egyedi és a világ minden tájáról származó felhasználók szívét hódítja meg. A legnagyobb filmsztárok, mint például: Audrey Hepburn, Clark Gable, Sophia Loren, Gina Lollobrigida és Marlena Dietrich is szerették. Elérhető mind dioptriás szemüvegek, mind napszemüvegek formájában. Egyszerűen lehetetlen figyelmen kívül hagyni őket!
 • Calvin Klein szemüvegek - bájos minden tekintetben és funkcionális. Ez a jó választás garanciája, függetlenül attól, hogy Ön a design vagy a kényelem iránt érdeklődik a leginkább. A márka a klasszikus, ikonikus formákra összpontosít, amelyek jól működnek a legtöbb helyzetben. A kifejező színek elérhetősége lehetővé teszi, hogy a szemüveget az ízléséhez és a ruhatárában megtalálható színekhez illessze.
 • Carrera szemüvegek - osztrák márka. 1956-ban alapították, kezdetben sportolóknak kínált szemüvegeket. Ma már bőséges kínálattal rendelkezik, beleértve a különböző formájú, színű és többféle anyagból készült dioptriás szemüvegeket is, a népszerű fémet és műanyagot és a magas minőségű titánt is. A Carrera szemüvegeket eredetinek, kissé modernista kivitelűnek lehet jellemezni, amelyek biztosan kiemelik a felhasználó egyedi jellemét. Az eredeti tervezés, a magas minőségű kidolgozás és a márka hírneve a legigényesebb felhasználók számára is tökéletes választás lesz.
 • Disney szemüvegek - egyszerűen mesés! A legfiatalabb felhasználók igényeik figyelembevételével készültek. Ezért nagyon tartósak és kényelmesek a finom formának és méretüknek köszönhetően. Sok gyönyörű színben kapható, amely mind a lányok, mind a fiúk szemét megfogják. Ezek elsősorban napszemüvegek, melyek garantálják a gyerekek szemének védelmét és kényelmes szórakozásukat a szabadban,erős napsütésben.
 • Dolce&Gabbana szemüvegek - ez az egyik márka, amelyet nem szükséges bemutatnunk. Évtizedek óta jelen van a piacon, és széles közönséget nyert meg. Ma sokak számára az elegancia, érzékiség és a barokk tervezés szinonimája. A gyártó főként nőknek tervez modelleket. Napszemüvegeket kínál, amit magabiztosan viselhet a strandon, a városban vagy egy buliban. Emellett dioptriás szemüvegeket is kínál. A ""macskaszem"" az egyik legérzékibb, de a márka további, nem szabványos szemüvegeket is kínál, amelyek az alakjuk eredetiségével lenyűgözik majd.
 • Emporio Armani szemüvegek - a legmagasabb minőségű kidolgozás és stílus jellemzi, amely képes még a legkényelmesebb darabot is elegánssá és luxussá változtatni. Egyszerű, minimalista szemüvegek; a finom éleknek és a pontosan kidolgozott részleteknek a mesteri kombinációja megragadja a szemet. Az Emporio Armani napszemüvegek több szezonra is remek választásnak bizonyulnak, és minden ruhadarabhoz és stílushoz illenek.
 • Guess szemüvegek - a geometrikus alakzatukkal eltérnek a többi kerettől: a kerek és ovális formák, valamint a szögletes és négyzet alakú formák is megtalálhatók kínálatunkban. A finom, de eredeti díszítések gazdagsága felismerhetővé és egyedivé teszi ezeket a szemüvegeket. Ezek túlnyomóan női kiegészítők, amelyek megfelelnek a funkcionisták igényeinek is. Úgy érezheti magát, mintha a francia utcákon vagy tengerparti sugárutakon sétálna.
 • Hugo Boss szemüvegek - ez egy szintén olyan márka, amelyet talán nem szükséges bemutatnunk. Az egyik legfelismerhetőbb német gyártó a divatiparban, majdnem 100 éves hagyománnyal. A parfümök és ruházat mellett széles választékban kínál napszemüvegeket és dioptriás szemüveget is, mind nőknek, mind férfiaknak, unisex változatban is. Van köztük időtlen, klasszikus keret, amely kiemeli a felhasználó egyedi ízlését. Az általuk dominánsan használt fekete szín a legkifinomultabb, és egyrészt a titokzatosságot, másrészt az erőt testesíti meg.
 • Karl Opti szemüvegek - ez a márka dioptriás szemüveget és napszemüvegeket kínál. Vannak köztük visszafogott, klasszikus keretek és szokatlan, szemet gyönyörködtető, emlékezetes formák. Ezek a szemüvegek a legelismertebb szakemberek által készültek. Nagy hangsúlyt fektetnek a kidolgozás pontosságára és tartós anyagok használatára, valamint az olyan tervezésekre, amelyek figyelembe veszik a felhasználó kényelmi és esztétikai igényeit. A Karl Opti Germany elsősorban férfi szemüvegeket kínál, főleg szögletes alakú és pilóta változatban.
 • Lacoste szemüvegek - a céget 1933-ban alapítottak. Jellegzetes krokodil alakú márkajelzéssel díszített termékek, így világszerte felismerhetőek. A szemüvegek a kényelemre és a minőségre összpontosítanak. Ötvözik a sportos tervezést az anyagok tartósságával. A magas funkcionalitás ellenére elegánsnak tűnnek, és több szezonon át is használhatók. Dioptriás szemüveg és napszemüveg is megtalálható kínálatukban.
 • Loretto szemüvegek - A Loretto napszemüvegek és dioptriás szemüvegek nagyon változatos termékcsoportot alkotnak. Klasszikus formákat és visszafogott színeket alkalmaznak, így igazán innovatív kereteket készítettek, amelyek képesek még a legkülönlegesebb ízlést is kiemelni. A márka azt mutatja be, hogy a szemüvegeknek nem kell drágának lenniük ahhoz, hogy stílusosak és mindennapi használatra alkalmasak legyenek. Az egyik legvonzóbb árakat kínálja, ami lehetővé teszi, hogy széles körben érje el a vásárlókat. A Loretto kínálatában főként a női szemüvegek dominálnak, de a férfiak is biztosan találnak nekik tetsző darabot.
 • Marc Jacobs szemüvegek - az amerikai divattervező, Marc Jacobs, és Robert Duff üzletember által létrehozott márka. 2000-ben hozták létre, azoknak a fiataloknak szól, akik merész és eredeti utcai stílust keresnek. Ezek olyan szemüvegek, amelyek lehetővé teszik az Ön számára személyisége kifejezését, és minden alkalomra eredeti stílust teremtenek. Merész formájú napszemüvegeket kínálnak, széles színválasztékkal és magas precizitással.
 • Marie Bocquel szemüvegek - a legnőiesebb keretek egyike. Napszemüvegeket és dioptriás szemüvegeket is készítenek, amelyek minden olyan nőt elbűvölnek, akik a klasszikus eleganciára összpontosítanak, és eredeti kereteket keresnek. A Marie Bocquel kínálatát áramvonalas formák és sötét, visszafogott színek uralják, és sok keret kiegészítő díszítéssel rendelkezik. A keretek a legjobb minőségű anyagokat használják: műanyagot, fémet és titánt is. Ennek köszönhetően a Marie Bocquel kínálatában olcsóbb és drágább termékek is szerepelnek.
 • Max Mara szemüvegek - egyedi, olasz dizájnt és elegáns, ugyanakkor kiegyensúlyozott megjelenést kínálnak, így a keretek tökéletesek mindennapi használatra. Ezek a szemüvegek a nők számára lettek tervezve. Áramvonalas formák és a finom szűkítések jellemzik. A vékonyabb és vastagabb keretek és a különböző színek elérhetősége azt jelenti, hogy könnyen megtalálhatja azokat a kereteket, amelyek a leginkább illenek Önhöz.
 • Max&Joe szemüvegek - klasszikus tervezéssel készülnek. Ennek köszönhetően bármilyen stílushoz illenek és időtlenek; legalább néhány szezonon át divatosak maradnak. Kifejező és inkább masszív keretek, amelyek tökéletesen illeszkednek az arcra, és kifejezővé teszik azt. Harmonizálnak az egész arccal. Főként uniszex szemüvegekként elérhetők, amelyek között mindenki - mind nők, mind férfiak - találhat valamit magának.
 • Michael Kors szemüvegek - ezek az egyik legluxusabb és legtekintélyesebb keretek, mivel a híres tervező divatházából származnak. Ezeket a szemüvegeket a legnagyobb sztárok viselik, akik rendszeresen feltűnnek a vörös szőnyegen. Kellemes eleganciát és megkérdőjelezhetetlen stílust nyújtanak. A Michael Kors szemüvegek számos formában és színben elérhetők. Vannak teljes keretek és visszafogott darabok is, amelyek között könnyen megtalálhatja azokat, amelyek a legjobban illenek Önhöz.
 • MIU MIU szemüvegek - egyedülálló olasz márka, amit a világhírű milánói divattervező, Miuccia Prada hozott létre. A általa tervezett napszemüvegek és dioptriás szemüvegek rendkívül eredetiek. Rendkívüli forma és szín jellemzik. Ezek a keretek igényes nőknek szólnak, akik ismerik saját igényeiket. Nem csak a mindennapi ruhatárhoz, hanem a legünnepibb stílusokhoz is illeszkednek, különleges alkalmakra tervezve.
 • Moretti szemüvegek - minden olyan személy számára alkalmas, aki nem akar túl sok pénzt költeni a szükséges dioptriás szemüvegekre vagy napszemüvegekre, ugyanakkor jó minőségű keretet szeretne vásárolni, amely lehetővé teszi a látáshibák korrigálását vagy a szem védelmét. A termékek sokfélesége lehetővé teszi, hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbb darabot, és a gondosan kidolgozott design használata által több szezonon keresztül is kényelmes lesz a szemüveg viselése.
 • Moschino Love szemüvegek - tökéletes dioptriás szemüvegek és napszemüvegek azoknak, akik masszív és esztétikus terméket keresnek. A rendelkezésre álló modellek sokfélesége megkönnyíti az ízléshez és az igényekhez megfelelő darab kiválasztását. Az ésszerű ár tartalmazza mind a tartós anyagok használatát, mind a design precizitását, valamint a termék vonzó megjelenését. Ezért a Moschino Love szemüvegek a felhasználók széles körében ismertek.
 • Nike szemüvegek - Just Do It! Keretek közvetlenül a globális sportóriás divat világából. Tökéletesek mindazok számára, akik maximális kényelmet keresnek. Szemüveget kínálnak nőknek, férfiaknak és gyerekeknek. Ezen felül számos uniszex keret is található, amelyek bárkinek megfelelnek majd. A márka szemüvegei esetében a minimalista formák és a visszafogott színek dominálnak, így a mindennapos ruhatárhoz illenek leginkább.
 • Oakley szemüvegek - A legújabb technológia és a futurisztikus dizájnok kombinációja, vitathatatlan stílusos eredetiséggel. Ezek a szemüvegek kifejezetten speciális feladatokhoz készültek! Sok modell HD optikát és hárompontos illeszkedést használ, így a felhasználó a legmagasabb felbontású látást kapja, a keret pedig rendkívül stabil. Ideális minden aktív életmódot folytató személy számára, aki olyan szemüveget keres, amely nemcsak a munkahelyen és otthon, hanem séta vagy aktív utazás során is megállja a helyét.
 • Olivier X szemüvegek - a márka elképzelése szerint hangsúlyozni kell a felhasználó egyedi stílusát és jellemét. Innen ered az elérhető modellek nagy esztétikai változatossága. A lágy és a sötét színek is megtalálhatók a modellek között, valamint a klasszikus és a szokatlan formák is. Ha évek óta bevált termékeket keres, akkor az Olivier X márka a legjobb választás. A márka 1987 óta jelen van a piacon, már az első évben felkerültek termékei a magas presztízsű német Vogue divatmagazin címlapjára.
 • Pepe Jeans szemüvegek - kreativitás és eredetiség jellemzi őket. Minimalisták és klasszikus keretek, valamint modern szemüvegek, amik mintha a jövőből származnának. Ezért mindenki talál köztük valamit magának. Ha megbízható gyártótól származó szemüvegre van szüksége, a Pepe Jeans megfelelő választás. A Pepe Jeans ikonikus márka. Kezdetektől fogva az a törekvése, hogy trendet teremtsen, ne pedig vakon kövesse azokat.
 • Persol szemüvegek - A márka több mint 100 évvel ezelőtt, Torinóban született. Giuseppe Ratti, egy fotós hozta létre, aki már az optikai piacon is tevékenykedett. Ezek a szemüvegek gyorsan egy stílusos, elegáns ember szimbólumává váltak. Máig olasz gyártásúak, és olyan hírességek viselik, mint Kristen Stewart, Johnny Depp és Patrick Dempsey. Kezdetben a sofőrök és pilóták növekvő igényei alapján készültek. Jelenleg mind a divatbemutatókon, mind a mindennapi életben megfelelő választás lehet.
 • Police szemüvegek - a lázadás és a kívülállók szimbóluma. Az amerikai rendőrök jellegzetes stílusából inspirálódik. Rendkívül férfiasak. Az erő és az önbizalom ikonja. Elsősorban pilóta- és kerek napszemüveget kínálnak. A lencsék sokféle színének köszönhetően könnyen illenek egy adott felhasználó stílusához. A brilliáns design és a minden részletre való nagy odafigyelés, valamint a masszív anyagok használata magas minőségű szemüvegkeretté alakítják, amelyek évekig szolgálnak majd.
 • Porsche Design szemüvegek - bár a márka elsősorban az autóiparban ismert, luxus szemüvegeket is tervez, amelyek nem csak a kormány mögött mutatnak jól. Azok, akiket érdekel a gyártó katalógusa, olyan napszemüvegek és dioptriás szemüvegek közül válogathatnak, amelyek ideálisak mindennapi használatra és a nyári szezonra is. A forma minimalizmusa megragadja a szemet, és a visszafogott színek és klasszikus formák használata meggyőzi a szemüveg funkcionalitásáról.
 • Prada szemüvegek - egyenesen az egyik legrégebbi olasz divatházból. A hagyományok egészen 1913-ig nyúlnak vissza, Mario Prada művészetéhez kötődnek. A márka mai népszerűsége Miucci Prada unokájának is köszönhető. Ezek a szemüvegek szinte tökéletes eleganciával bírnak, amit a forma egyszerűségében és a forma maximális kidolgozottságában fejeznek ki. A nők számára erősebb hangsúlyt fektetnek a "macskaszem" keretekre. Míg a férfiak választhatnak a négyzet alakú, szögletes és ovális klasszikusok, valamint az extravagáns Matrix keretek közül.
 • Ralph Lauren szemüvegek - Amikor időtlen, stílusos szemüvegekről van szó, a Ralph Lauren márka nem maradhat ki. A logója vonzza a tekintetet, még azokét is, akik nem járatosak a divat világ legújabb trendjeiben. Ennek a gyártónak a dioptriás szemüvegei elsősorban a férfiak számára készülnek, de a nők is megtalálhatják a legszebb darabot a napszemüvegek között. A keretek túlnyomó részét a modern minimalizmus jellemzi, és a legapróbb részletekben kidolgozott dizájn, a forma és a szín ügyes kombinációja miatt ezek a szemüvegek minden bizonnyal figyelemre méltó termékek.
 • Ray-Ban szemüvegek - Az egyik legfelismerhetőbb és legtekintélyesebb márka napszemüvegeket és dioptriás szemüvegeket kínál. Ez egy rendkívül változatos termékcsoport, amelyben mindenki talál valamit magának, függetlenül attól, hogy melyik szín a kedvence, vagy milyen forma illik a legjobban az arcához. A Ray-Ban szemüvegek katalógusa női, férfi, uniszex és gyermekkereteket is tartalmaz, és az olcsóbb és drágább termékek elérhetősége lehetővé teszi, hogy megvásárolhassa a márka által kínált termékeket. Ezek olyan szemüvegek, amelyek évtizedek óta elvarázsolják az embereket, és továbbra is ezt fogják tenni még sok-sok évig.
 • Rodenstock szemüvegek - Bizonyított funkcionalitás és időtlen stílus. Tökéletes minden napra és több szezonra. A legjobb anyagokból készülnek, és a legkisebb részletekig kidolgozott terveken alapulnak, prémium szemüvegeknek nevezhetők. Sokféle tervezéssel rendelkeznek, ahol azonban a legnagyobb hangsúlyt a klasszikusokra helyezték. Innen erednek a nagy mennyiségű szögletes, négyzet alakú és ovális Rodenstock szemüvegek, valamint a visszafogott színek.
 • Santino szemüvegek - Jó szemüvegek jó áron? A Santino márka megmutatja, hogy ez lehetséges! Mindenki számára elérhetők, függetlenül a költségvetésüktől, és egyre növekvő felhasználói csoportot vonzanak. A Optilen.hu webáruház havi rangsorolása alapján ezek a szemüvegek az egyik leggyakrabban választott keretek. Jellemzőjük a széles szín-, forma- és méretválaszték, ami lehetővé teszi, hogy mind a férfiak, mind a nők számára alkalmasak legyenek.
 • Tiamo szemüvegek - Az ár megfizethetőségével társítva a felhasználó könnyű, tartós és szép megjelenésű kereteket kap, ideálisak minden népszerű látáshiba korrekciója esetén. A gyártó katalógusát elsősorban női szemüvegek dominálják, de uniszex szemüvegek is megtalálhatók, amelyek között a férfiak is találnak valamit maguknak. A márka a klasszikus színekre összpontosít, mint az arany, ezüst és bronz. A formákat az ovális, "macskaszem" és kerek keretek dominálják.
 • Tommy Hilfiger szemüvegek - Egy igazán amerikai prémium kategóriás márka. A stílus legnagyobb tisztelői választják a szemüvegeiket. A változatos kínálat mind napszemüvegeket, mind dioptriás szemüveget tartalmaz. Női, férfi és uniszex változatot is készítenek. Ezek kiváló minőségű kiegészítők, amelyek saját történetüket mesélik el. Könnyűek és elegánsak egyszerre, nagyszerűen működnek nemcsak hétköznapi, de kissé formálisabb stílusok esetén is. Gondosan kiválasztva hosszú ideig szolgálnak, több szezonon keresztül.
 • Versace szemüvegek - kifinomultak, innovatívak, időtlenek és mindig divatosak. Az egyik legrégebbi és legluxusabb márka katalógusából származnak. A szemüveg nemcsak a látás korrigálásának módja, hanem ékszerként is funkcionál. Funkcionalitás szempontjából sem maradnak le, mert a legtartósabb anyagok és kidolgozott tervek használatával rendkívül kényelmesek és hosszú ideig szolgálnak. Színek és formák széles elérhetőségével rendelkeznek, mind a klasszikus elegancia, mind a jól átgondolt modernizmus trendjében.
 • Vogue szemüvegek - mintha divatmagazinok borítójáról másoltuk volna! Kifinomult, luxus és ugyanakkor nagyon változatos design jellemzi őket, elsősorban a női ízlésre összpontosítva. Innen ered a keretek változatossága, mint például a ""macskaszem"", ""légy"" vagy ""pillangó"" formák. A márka a legklasszikusabb változatokat is gyártja - szögletes, kerek és ovális; valamint igazán futurisztikus darabokkal is rendelkezik - átlátszó kerettel vagy neon napszemüvegekkel. A Vogue határozottan trendet teremt!
 • WALKER szemüvegek - megbízható dioptriás szemüvegmárka, különösen érdekes azok számára, akik ésszerű áron keresnek szemüveget, és számukra a termék megbízhatósága a legfontosabb dolog, a keretek megjelenése pedig illik a mindennapi viselethez. A WALKER márka kínálatában túlnyomó részt a férfi dioptriás szemüvegek dominálnak, beleértve a klasszikus formákat (szögletes, pilóta és ovális).
 • William Morris szemüvegek - az igazi brit stílus. Beszédességet és eleganciát, ezzel együtt önbizalmat adnak bármilyen, akár a leginkább hétköznapi stílushoz is. Ötvözik a modernitást és a vintage elemeket. Ez a szemüvegek tervezésébe vetett őszinte szenvedély és szerelem eredménye. Ennek köszönhetően a helyi, kis márka globális méretre nőtt, elismerést szerezve a világ minden tájáról.
 • Woodys Barcelona szemüvegek - a fa iránti szeretetből születtek. Közel áll az ökotrendhez? Akkor biztosan élvezni fogja őket! A spanyol Josep Dosta által alapított márka katalógusából származnak. Keretei a pozitívan gondolkodó embereket fogják meghódítani, akik többet akarnak, mint amit a mainstream divat kínál. A szemüvegek létrehozásához használt nyersanyagok tanúsítvánnyal rendelkező termőterületekről származnak, a precíz kidolgozás és gondosan átgondolt tervek pedig tartós, könnyű és stílusos kereteket eredményeznek.

Szemüvegtípusok korrekció és UV-sugárzás elleni védelem alapján:

Szemüvegtípusok célcsoport alapján:

Szemüvegtípusok alak szerint:

Szemüvegtípusok anyag szerint: