Rodenstock szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

Rodenstock szemüvegek

A Rodenstock egy német vállalat, 140 éves tapasztalattal a háta mögött. 1877-ben alapította Josef Rodenstock, és székhelye Münchenben található. A Rodenstock a lencsék és szemüvegkeretek vezető gyártója. Sikerét a 4 Rodenstock családtag és a vállalat precízen betöltött küldetésenek köszönheti.

Rodenstock szemüvegkeretek - a márka minőségének garanciája

A Rodenstock keretek a legmagasabb minőséget és tartósságot képviselik, designjuk pedig hangsúlyozza a felhasználó személyiségét. A márka szigorú minőségbiztosítási eljárásokat dolgozott ki, így tökéletes termékeket kapunk a legjobb anyagokból. Ezek kétségkívül prémium, csúcsminőségű szemüvegek. A követelmények részletes technikai, optikai és kézi paraméterekre terjednek ki, például a zsanérok sima működésére. A Rodenstock szemüvegek még a gyártási szakasz előtt is szigorú minőségellenőrzésen esnek át, a szakosított gépek pedig minden elem hosszú távú tartósságát tesztelik, így biztosak lehetünk benne, hogy tartós és megbízható terméket kapunk. A Rodenstock keretek kényelmet, könnyedséget és a legmagasabb tartósságot garantálnak.

Pontosság minden részletben

A Rodenstock márka termékeit a hihetetlen pontossággal és tökéletességgel, gyakran mesterműnek is nevezik. Technikai és funkcionális innovációkat kombinálnak a klasszikus értékekkel. A Rodenstock egy olyan vállalat, amely szenvedéllyel közelít az optikai eszközökhöz, és gondoskodik a felhasználók kényelméről, tartós, legmagasabb minőségű termékeket biztosítva.

Rocco by Rodenstock vonal

A Rodenstock márka számos szemüvegmodellt kínál, a vásárlók kényelme érdekében stílusos kategóriákra vannak osztva. A Rocco by Rodenstock a 60-as évek stílusát mutatja be. A retró stílus az ultra-modern anyagokkal kombinálva biztosan tetszeni fog a trendek kedvelőinek és a divatrajongóknak. A Rocco keretek között találhatunk szemüvegkeretet és napszemüveget egyaránt. A prémium márka eredeti dizájnnal rendelkezik, amelyre jellemző a vintage stílus. Megtalálhatóak a kerek szemüvegek és Wayfarer modellek is. A szemüvegek gazdag színei elismerést érdemelnek - a modellek egyedi színekkel vannak ellátva, miközben megtartják a klasszikus stílusukat. A legendás Rocco keretek a legjobb minőségű anyagokból készülnek.

Tehát miért a Rocco by Rodenstock keretvonal?

A német óriás, a Rodenstock által kínált exkluzív szemüvegvonalat a gyártó maga is legendásnak nevezi. A Rocco szemüvegek az 1960-as években jelentek meg, majd sajnos eltűntek. 2014-ben a Rodenstock újrakezdte az ikonikus Rocco vonal gyártását, amely ma is szívünkbe lopta magát.

A Rocco by Rodenstock keretek retró stílusban készülnek, ahol a klasszikus szemüvegek színei dominálnak - beleértve a feketét és a teknős mintát. Az arany elemek, mint a szárak és az orrnyereg, tökéletesen kiegészítik a kertetet. A Rocco szemüvegek ultra-modern anyagokból készülnek. A Rocco szemüvegvonal biztosan elnyeri a divattervezők és trendkedvelők elismerését. Az eredeti szemüvegtervezéssel a Rocco kollekcióban a Rodenstock hangsúlyozza a tervezési területen való kompetenciáját.

Rocco by Rodenstock szemüvegek és napszemüvegek

A Rocco by Rodenstock vonal széles választékot kínál a szemüvegkeretek és a napszemüvegek terén egyaránt. A legmagasabb minőségű lencsék megfelelő védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugarak ellen.

Az összes német gyártótól származó szemüveg számos teszten megy keresztül annak érdekében, hogy a végeredmény esztétikailag is lenyűgöző legyen. A pontos kivitelezés és a részletekre való odafigyelés garancia az esztétikus, tökéletesen kivitelezett termékekre. A Rocco by Rodenstock szemüvegkereteket eredeti design jellemzi és hosszú távú, teljes kényelmet biztosít. A kereteket minden elemét tesztelik, például a zsanérok sima működését is.