MIU MIU szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

13 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

13 termékek

oldalanként

MIU MIU dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

Elérkezett az idő, hogy új szemüveget vásároljon? Ha értékeli a minimalizmust és fontos Önnek az esztétikában a méret, a forma, a súly és a szín kiegyensúlyozott kombinációja, mindenképpen figyeljen fel a Miu Miu szemüvegekre. Ez egy olasz márka, több mint 25 éves múlttal, amit Milánó világhírű és tisztelt divattervezője, Miuccia Prada hozott létre. A ""Miu Miu"" név részben tükrözi azt, ez a márka a szemüvegekkel kapcsolatban képvisel - a nőies finomságot. Azonban a kínálatban uniszex modelleket is találhat, amelyek megfelelnek a férfiak számára is.

Cégismertető

A Miu Miu 1992-ben alakult. Prada az első üzletét Milánóban nyitotta meg, de annyira sikeresnek bizonyult, hogy mindössze három évvel később a tervező bemutatta első kollekcióját a new york-i divathéten. A Miu Miu nem csak egy átlagos márka. Ezt az is bizonyítja, hogy Kate Moss személyesen vett részt ezen a divatbemutatón, és a Miu Miu-t reklámozó első híresség Drew Barrymore volt, akit többek között a "Charlie angyalai" című filmből ismerhetünk. Az évek során a Miu Miu elnyerte más sztárok elismerését is, és mindenekelőtt azokét az emberekét, akik egyszerűen csak szép, esztétikailag tökéletes szemüveget keresnek.

Az átfogó és változatos Miu Miu szemüvegek választéka

A Miu Miu szemüvegek, bár minimalisták és klasszikusak, modellenként eltérőek. Webáruházunkban ovális és téglalap alakú keretekkel, valamint az időtlen ""macskaszemmel"" is találkozhat. Ami a keretek színét illeti, azok a visszafogott kategóriába tartoznak: fekete, szürke, bézs, de lágy rózsaszín és arany is megtalálható. Ennek köszönhetően a Miu Miu szemüvegek nem csak a mindennapi stílusba illeszkednek; Nyugodtan viselheti őket még a legformálisabb alkalommal is és biztos lehet benne, hogy elegánsan fog bennük tündökölni.

A szemüvegviselők között megoszlanak a fém- és műanyagkeretek hívea, de a Miu Miu szemüvegek katalógusában mindkettőt megtalálják. A keretek széles méretválasztékkal áll rendelkezésre: szélesség és magasság szerint is szűrhető, tehát ha egy modell megtetszik, biztosan össze tudja azt párosítani az egyéni jellemzőivel. Mivel a Miu Miu dioptriás szemüvegekről beszélünk, tudnia kell, hogy mi lencsékkel ellátva értékesítjük azokat, amelyek alkalmazkodnak bármilyen látási problémához. A megrendelés leadásakor megadhatja, hogy rövidlátáshoz vagy a távollátáshoz szeretné, illetve van-e szükség cylinderre vagy esetleg addícióra.

Miu Miu - páratlan megjelenés és kényelem

A Miu Miu szemüvegek magas minőségű márkatermékek - innen az ár. Érdemes ezt a típusú szemüveget legalább néhány éves befektetésként nézni, hiszen nem csak ellenállók a sérülésekkel szemben, de hosszú távon is nagyszerűen néznek ki - függetlenül a változó divattól. Gondosan kiválasztott anyagokból és a legkisebb részletekre is odafigyelve készülnek, így nincs mód arra, hogy minőségükből és hatásukból idővel veszítsenek.

Összegyűjtöttük Önnek

Az összes Miu Miu szemüveget egy helyen - hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük az ajánlat ismeretét az Ön számára. Használja bátran a képernyő bal oldalán található szűrőket, válassza ki az Önt leginkább érdeklő kategóriákat - ez jelentősen felgyorsítja a vásárlási folyamatot. Vonzó árak és gyors, biztonságos szállítás - mi ezt garantáljuk.

Egyes szemüvegek a MIU MIU márkától:

  • MIU MIU dioptriás szemüvegek
  • MIU MIU napszemüvegek