Michael Kors szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/257 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/257 termék

Oldal
oldalanként

Michael Kors dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

1981-ben alapította az amerikai tervező a Michael Kors márkát. Kezdetben senki nem ismerte, a cég azonban gyorsan nőtt, és hamar divatóriássá vált, amely a luxusruházat és a kiegészítők gyártásában vált híressé. Az időtlen és ragyogóan elegáns kereteket a legnagyobb sztárok, valamint az elegancia és a kifinomult stílus szerelmesei is örömmel viselik.

Hollywoodi elegancia a Michael Kors keretekben

A Michael Kors szakmai mottója az, hogy termékeit olyan nőknek szánja, akik olyan kiegészítőket igényelnek, amelyek lépést tartanak dinamikus életükkel. Ezek nem csak üres szavak - a Michael Kors keretek nagy támogatói csoportra találtak már a kezdetektől fogva a befolyásos nők körében. Az egyedi szemüvegek vonzóak mind a nagy sztárok, mind pedig azon elegáns nők számára, akik a reflektorfénytől távol élnek. Az amerikai cég sikerének titka a részletek iránti szenvedélyében rejlik - a gazdag díszítések és az eredeti textúrák megkülönböztetik a Michael Kors modelleket a luxuskiegészítők szektorának más ajánlataitól. Ezek a keretek azoknak készültek, akik nem félnek ragyogni.

Michael Kors szemüvegek - széles választék a legigényesebb vásárlóknak

A nagy presztízsű márka kollekcióit sokféle mintázat, szín és dizájn jellemzi. Minden modell egyedi, extravagáns és ragyogó. A változatos kínálat magában foglalja a kísértő macskaszemet, a klasszikus téglalap alakú és ovális szemüvegeket, az ikonikus pilótá kereteket és sokféle más, egyedi formájú modellt. A Michael Kors kínálata főként nőknek szól, de a férfiak is találnak valamit maguknak itt - csak látogassák meg a unisex keretek szekcióját, hogy olyan modelleket találjanak, amelyek tökéletesen megfelelnek mindkét nem képviselőinek. A márka minden szemüvegét logóval látják el, és arany vagy ezüst színekben. A kollekció klasszikus modelleket is tartalmaz, valamint extravagáns túlméretezett kereteket is, így minden vásárló megtalálhatja a számára megfelelő darabot.

Michael Kors kompromisszum nélküli szemüvegdivatja

A Michael Kors szemüvegek stílusa a presztízs divatbemutatókra utal, de ebben az esetben a megjelenés mindig kéz a kézben jár a funkcionalitással. Az amerikai cég javaslatait a legmagasabb szintű kényelem és kivételes tartósság jellemzi. Csak a legjobb minőségű anyagokat használják a keretek gyártásához. A gondosan kiválasztott anyagok teszik a luxus szemüveget rendkívül tartóssá és nagyon kényelmessé. Megbízható tervezésük garantálja, hogy a tulajdonos magabiztosan viselheti őket a munkahelyén vagy autóvezetés közben a nap folyamán, de könnyen egyedi kiegészítővé válhatnak egy esti exkluzív öltözékhez is.

Válassza ki kedvenc Michael Kors modelljét!

A Michael Kors keretek az időtlen klasszikusokat képviselik. A színek szerelmesei és a diszkrét ragyogást kedvelők egyaránt megtalálják a számukra megfelelő darabot a gazdag kollekcióban. Azok a hölgyek, akik szeretnek ragyogni, választhatnak bézs és arany napszemüveget. Ez a különleges modell természetesen hangsúlyozza ki a női könnyedséget és finomságot. Az eredeti kereteket és dioptriás lencséket kereső szemüvegesek választhatnak a nem szokványos, ezüst-rózsaszín fémkeretek közül is. Az ilyen modelleket lehetetlen figyelmen kívül hagyni és a tulajdonos biztos lehet benne, hogy ilyen kiegészítővel minden barátja és kollégája meg fogja dícsérni.

Tekintse meg a különféle Michael Kors szemüvegeket:

  • Michael Kors dioptriás szemüvegek
  • Michael Kors napszemüvegek