Lacoste szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

Lacoste dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

A világhírű divatmárkák között mindenképpen említést kell tenni a Lacoste márkáról, amely a jellegzetes krokodil alakú logójáról ismert. A Lacoste azonban nemcsak egy olyan cég, amely ruhákat tervez és gyárt, hanem dioptriás szemüvegek és napszemüvegek márkája is egyben.

Lacoste - Cégismertető

A Lacoste céget 1933-ban alapította René Lacoste és André Gillier. A Lacoste divatmárka társalapítója, René Lacoste, francia teniszező volt, aki nagy sikereket ért el az 1920-as évek Grand Slam és Davis Kupa versenyein. Sportkarrierje befejezése után René Lacoste úgy döntött, hogy létrehozza és előállítja a tökéletes teniszpólót. Azóta a cég fokozatosan kialakított egy egész filozófiát az ügyfelek számára, a tenisz és a sport általánosságban ismert értékein alapulva.

Honnan ered a krokodil alakú logó ötlete? René Lacostét 1927-ben az amerikai sajtó "Aligátornak" nevezte el. Ez azután történt, hogy fogadást kötött a francia Davis Kupa csapat kapitányával egy krokodilbőrből készült bőröndért. Lacoste megnyerte a mérkőzést, megnyerte a fogadást és a bőröndöt, és onnantól Aligátor néven lett emlegetve. Ezt a becenevet René az elszántsága és akarata miatt kapta, ahogy a pályán harcolva győzött. Így lehet röviden leírni a Lacoste logó létrehozásának legendáját. Megalakulásokat követően a Lacoste teniszezőknek, golfosoknak és tengerészeknek is értékesített pólókat. Később a Lacoste logót különböző ruha kiegészítőkre és akár cipőkre is elhelyezték már. Ma a Lacoste, ahogy már említettük, dioptriás és napszemüveget is tervez.

Lacoste - Cégjegyek

Évtizedek óta a Lacoste a béke és az agressziómentesség közvetítését tűzte ki célul tevékenységeiben. Nagyon közel áll hozzá a fair play elve.

A Lacoste termékeket, ideértve a Lacoste napszemüveget és Lacoste dioptriás szemüveget is, a kényelem és a minőség jellemzi. Hírnevüket ezek építették fel. Minden termékük egyedi és eredeti. A Lacoste stílusa a klasszikus, sportos tervezés és a modern divatirányzatok kombinációja. A Lacoste szemüvegek elegánsak és időtlenek. Egyedi megjelenésűek és ízlésesek, miközben funkcionálisak is egyaránt.