Hyal-Drop® multi 10 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

35 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
A termék átmenetileg nem elérhető.

A Hyal-Drop Multi szemcsepp hidratál és kellemese felfrissíti a szem felszínét, míg hosszú időre csökkenti a szemszárazságot. Amennyiben elege van az égető érzésből, a vörös szemekből és a homok érzettől, próbálja ki ezt a megoldást, és élvezze a mindennapos kényelmet!

 

A Hyal-Drop Multi jellemzői:

 

Az innovatív szabadalmaztatott pumpás megoldás által a Hyal-Drop Multi szemcsepp kielégíti a szem megfelelő hidratációjára megnövekedett igényeket. Sokak számára a szembe való cseppentés problémát okoz. A Hyal-Drop Multi szemcsepp úgy lett kialakítva, hogy a cseppentés könnyű és hatékony. A termék tökéletes azok számára, akik szemszárazságtól és irritációtól szenvednek. Fokozott könnyezés esetén is alkalmazható. A természetes anyagok a nagyon érzékeny szemeket sem irritálják.

A fáradt szemek hatására nagyon kellemetlenül érezhetjük magunkat. Az égő érzés és a fájdalom nagyon idegesítő tünetek, nem tudunk koncentrálni a napi teendőkre, elvonják a figyelmet és könnyebben elfáradunk. Ne aggódjon! A szemcsepp bármennyiszer használható.

 

A Hyal-Drop Multi összetevői:

  • 0,24% hialuronsav
  • víz
  • nátrium-klorid
  • kálium-klorid
  • nátrium-dihidrogén-foszfát-dodekahidrát
  • dihidrogén-foszfát-dihidrát
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaHyal-Drop
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml350 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Hyal-Drop® multi 10 ml
Az Ön értékelése