Fa szemüvegek

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.
Nem találta meg, amit keresett? Lépjen kapcsolatba velünk!
A megadott adatok kezelője az Optilen.hu Kft., amelynek székhelye Miskolc, Magyarország. A személyes adatok általunk végzett kezelésével kapcsolatos teljes információért – kattintson ide..

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

Fa keretek

Minden évben újabb szemüveg keret alapanyagok lépnek a piacra, amelyek népszerűsége folyamatosan nő. Nincs ez másképp a nem megszokott fával sem. A fa szemüvegek divatos kiegészítők lettek a sztárok, sportolók, és a divatot követők körében.

A fa keretek jellemzői:

A szemüvegek több variációja elérhető, az alapanyagtól függvényében. Megtalálható a bambusz, a nyírfa, a körte, vagy akár az újrahasznosított gördeszkából készült szemüveg is. A közös tulajdonságuk és egyben a legnagyobb előnyük az erősségük és a könnyedségük. A könnyed súlynak köszönhetően, ellentétben a fém keretekkel nem nyomja az arcot, nem hagy nyomot az orron. A A masszív kialakításnak köszönhetően, évekig sérülésmentesek, és használhatóak.A további nagyon praktikus előnye a kereteknek a lebegés, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy a vízben elveszítjük őket. Más anyagokkal kombinálva, mint az acetát és a metál, a hagyományos darabok, még a legigényesebb szemüveg rajongóknak is meg fognak felelni. A legnagyobb előnyük a természetes eredetű anyagaik, így környezetbarát termékek.

Kiknek ajánljuk a fa szemüvegeket?

A fa keretek az aktív életmódot élőknek a legmegfelelőbb, akik követik a divatot és előnyben részesítik a kényelmet. Az előnyeinek köszönhetően, mint a vízen fennmaradás sportolóknak és a vízi sportok szerelmeseinek is tökéletes választás. A rendhagyó design le fogja nyűgözni a divat szerelmeseit és a művészlelkeket. A legjobb választás a tudatos vásárlók és az organikus termékeket előnyben részesítők részére.

Tekintse meg a szemüvegeket a keretanyagtól függően: