Clariti® Toric XR 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 30 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

15 500 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
A termék átmenetileg nem elérhető.

Clariti Toric XR havi kontaktlencsék asztigmiás használóknak a Cooper Vision.

 

A Clariti Toric XR kontaktlencsékről

 

A Clariti Toric XR kontaktlencsék szilikon-hydrogelből készülnek. Ezek a kontaktlencsék biztosítják a szaruhártyának a magas oxigén áteresztést. Minden szemtípushoz alkalmazkodik vékony széleivel és aszférikus felületével. Ezek a kontaktlencsék láthatatlanok a szem felületén és kényelmet biztosít a viselő számára. A Clariti Toric XR kontaktlencsék védik a szemet a napsugárzás káros hatásaitól, mivel UVA és UVB szűrővel vannak ellátva. Ez a termék minden életmódhoz használható. Biztosítja az egészséges és higiénikus használatot a viselés során végig.

 

Kinek ajánljuk a Clariti Toric XR kontaktlencséket?

 

A Clariti Toric XR kontaktlencséket asztigmiás használóknak ajánljuk, akik olyan lencsét keresnek, ami biztosítja a kényelmes viselést és az egészséges szemeket. Kifejezetten olyanoknak ajánljuk, akik kényelmetlennek érzik a más típusú asztigmatikus kontaktlencsék viselését, szemük irritált, piros, és olyan kontaktlencsét szeretnének ami kényelmet és tökéletes látást biztosít a viselés során végig.

 

A Clariti Toric XR kontaktlencsék tisztítása

 

A Clariti Toric XR havikontaktlencséket napi viselés esetén éjszaka speciális tisztítófolyadékban, steril kontaktlencse tartóban szükséges tárolni. Clear Vision, és hozzá hasonló webáruházunkban elérhető ápolófolyadék használata ajánlott a Clariti Toric XR kontaktlencsék tisztításához.

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaClariti
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 30 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clariti® Toric XR 3 db
Az Ön értékelése