Belutti BEP 177 4

Elérhetőség:

Akár 13 munkanap

A mi árunk:

Special Price 18 660 Ft -70% Regular Price 62 201 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nappal: 18 660 Ft ? A legalacsonyabb ár az akció előtt 30 napban
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
142 mm
17 mm
47 mm
54 mm
140 mm

100% pénzvisszatérítés 
Nem felel meg a szemüveg? Ne aggódjon! A garancia keretén belül visszaküldheti a keretet és a szemüveglencséket 30 napon belül.

Nézze meg a hasonló termékeket

A Divatos Belutti BEP 177 4 szemüveg tökéletes választás a stílusos és minőséget értékelő nők számára. Ezek a Belutti márkájú divatos női keretek rendkívüli, szokatlan formában kiemelkednek az eredeti design és a magas minőségű anyagok miatt. Ezek a Belutti BEP 177 4 szemüvegek teljes műanyag kerettel rendelkeznek, rózsaszín színben, amelyek eleganciát és stílust kölcsönöznek minden öltözéknek. Az egyedi designjuknak köszönhetően divatos és stílusos kiegészítőt jelentenek minden modern nő számára. A Belutti BEP 177 4 női korrekciós szemüvegek tökéletes választás azoknak, akik nemcsak a divatot, hanem a minőséget és a kényelmet is értékelik. A Belutti keretek nemcsak stílusosak, hanem kényelmesek is a használatban, tökéletesen illeszkedve az arc formájához. Ezeket a márkás szemüvegkereteket megvásárolhatja a Optilen.hu internetes áruházban, ahol kiválaszthatja őket az KODANOa kiválasztott üzleteiben is. Fontos megjegyezni, hogy egy tok is tartozik hozzá, amely segítségével biztonságosan tárolhatja a Belutti BEP 177 4 szemüveget, és megóvhatja azokat a karcolásoktól és sérülésektől.
További információ
KinekNőknek
Termék típusaSzemüvegek
MárkaBelutti
KeretformaNem szabványos
TípusTeljes
AnyagaMűanyag
A keret színeBurgundi, Áttetsző, Bézs, Rózsaszín
A keret szélességevékony
Szárhossz [mm]142
Lencseszélesség [mm]54
Keretmagasság [mm]47
Hídszélesség [mm]17
Keretszélesség [mm]140
Rugalmas zsanérokIgen
Virtuális próbafülkeNem 
ElérhetőségAkár 13 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Belutti BEP 177 4
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Belutti BEP 177 4 szemüveget az arcunkhoz, és milyen méretű lesz megfelelő?

A Belutti BEP 177 4 szemüvegek rendhagyó formával és rózsaszín műanyag keretekkel rendelkeznek. Ennek köszönhetően alkalmasak különböző arcformákhoz, stílusos hangsúlyt adva bármely öltözékhez. Méretük miatt univerzálisak és kényelmesek a viselés során.

Kinek ajánlott a Belutti BEP 177 4 szemüveg?

A Belutti BEP 177 4 szemüvegeket főként azoknak a nőknek ajánljuk, akik értékelik a divatos design-t és magas minőséget. Különleges formájuk és rózsaszín színük miatt tökéletes kiegészítője a női ruhatárnak, kiemelve a viselőjük egyedi stílusát.

Javítják a látást a Belutti BEP 177 4 szemüvegek?

A Belutti BEP 177 4 szemüvegek korrekciós szemüvegek, amelyek személyre szabhatók az egyéni látásigények szerint. Segítségükkel javítható a látás és kényelmesen élvezhető a tisztább látás mindennapi helyzetekben.

Hogyan tisztítsuk meg a Belutti BEP 177 4 szemüvegeket?

A Belutti BEP 177 4 szemüveget óvatosan nedves ruhával vagy szemüvegtisztító szerekkel lehet tisztítani. Fontos kerülni a keretek folyó víz alatti mosását, hogy ne károsítsák a anyag szerkezetét.

A Belutti BEP 177 4 szemüveget megvásárolhatja a Optilen.hu internetes áruházban, valamint kiválaszthatja a KODANO szalonokban.

A Belutti BEP 177 4 szemüvegekhez egy stílusos tok is tartozik, amely védelmet biztosít a szemüvegek tárolása és utazás közben.