Avizor All Clean Soft 500 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 760 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Avizor All Clean Soft többfunkciós ápolófolyadék, egyedi formulája tökéletes kontaktlencsék tisztításához és tárolásához. Nagyszerűen tisztít, fertőtlenít, hidratál, eltávolítja a fehérje lerakódásokat, és megfelelő kontaktlencsék tárolásához.

 
Minden típusú lágy kontaktlencséhez - az Avizor All Clean Soft tisztító folyadék az összes típusú lágy kontaktlencséhez használható, ideértve a modern szilikon-hidrogél lencséket is.
Az eredeti hidratálás helyreállítása - a folyadékkal töltött tárolóba helyezett lencsék visszanyerik eredeti hidratáltsági szintjüket, amit az első pillanatokban tapasztalunk használatukkor. Ezáltal a szem folyamatosan nedves, és nem lép fel szemszárazság vagy vörösödés.
Tökéletes tisztítás és fertőtlenítés - a tisztító folyadék tökéletes tisztaságot biztosít. Eltávolítja a szennyeződést: a fehérje lerakódást, a lipid lerakódásokat, port, baktériumokat és gombákat, védelmet nyújtva a veszélyes fertőzések és irritáció ellen.
Védelem a mikrosérülésekkel szemben - a tisztítófolyadék összetételét számos tápláló összetevő gazdagítja. Ennek köszönhetően a szem további támogatást kap - gyorsabban regenerálódik, és sokkal ellenállóbbá válik a kontaktlencsék felhasználóinál gyakran előforduló mikrosérülések ellen.
Biztonságos tárolás - Avizor All Clean Soft
Biztonságos tárolás - ha éppen nem szeretné használni a kontaktlencsét, de már kivette az eredeti csomagolásból, ne dobja el őket! Helyezze folyadékkal teli tárolóba, így biztos lehet abban, hogy tiszta lesz, és bármikor készen áll a használatra!
 

A Avizor All Clean Soft jellemzői:

 

Az Avizor All Clean Soft folyadékot szilikon-hidrogél lágykontaktlencsékhez tervezték. A 30 napnál kevesebb ideig használható kontaktlencséket nem szükséges átdörzsölni, elég leöblíteni őket. A pH értéke közel áll a könny pH értékéhez, ami hosszantartó kényelmes viselést biztosít, megterhelt száraz szem tünetek nélkül.

 

Összetevők:

  • puffer izotóniás sóoldatban poloxamer,
  • EDTA,
  • PVP,
  • polyhexanide (0,0002%)
  • fehérje eltávolításó anyag.
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóAVIZOR
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml552 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Avizor All Clean Soft 500 ml
Az Ön értékelése