ACUVUE® RevitaLens® 360 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

3 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Hirdetés

Az ACUVUE® RevitaLens® egy új generációs, multifunkcionális fertőtlenítő lencseápoló szer a kontaktlencsék védelméért.

Új generációs termék - az ACUVUE® RevitaLens® továbbfejlesztett formulával rendelkezik mind az összetétele és mind a hatékonysága szempontjából. Átfogó ápolást, és ezáltal biztonságot és kényelmet biztosít.
A baktériumok 99,9%-át és a gombákat is eltávolítja - a folyadék fertőtlenítő tulajdonsága hatalmas előny, hiszen a szemek számára veszélyes baktériumokat és gombákat is eltávolítja, így fertőzések nélkül élvezhetjük a kontaktlencse viselését.
Megnövelt rugalmasság - a lencse folyadékban történő áztatása során a lencse elaszticitása növekszik, így a lencse jobban alkalmazkodik a szemhez, és a viselés teljes ideje alatt észrevehetetlen marad.
Hosszantartó hidratáció - a kontaktlencse folyadék rendszeres használata lényegesen megnöveli a kontaktlencse viselése során adódó kényelmet, mivel visszaállítja a lencse hidratációját az eredeti állapotára.
Biztonságos tárolás - Acuvue RevitaLens MPDS
Biztonságos tárolás - amennyiben pár napig nem hordaná a lencsét, nyugodtan tegye ápolószerrel feltöltött tárolóba! Biztonságos, és az értékes tulajdonságaiból sem veszít.
Gazdaságos kiszerelés - a folyadék 360 ml-es kiszerelésben elérhető. Ez ideális azoknak, akik minden nap lencsét hordanak, és folyamatosan szükségük van egy magas minőségű tisztító és hidratáló folyadékra.
 

Az ACUVUE® RevitaLens® folyadék jellemzői

 

Multifunkcionális ápolószer, mely kiválóan tisztít és fertőtlenít. A magas minőség biztosítja a zsiradékok, fehérjék és egyéb szennyeződések eltávolítását. Továbbá az ACUVUE® RevitaLens® toxicitása minimális a szemszövetek számára, a szilikon hidrogél lencsék viselése esetén kényelmet nyújt használata. Interaktív rendszere két fertőtlenítőszert tartalmaz: az alexidin-dihidroklorid és a polikvaternium-1 az új generációs ACUVUE® RevitaLens® folyadék fertőtlenítésének végső fázisában játszanak szerepet.

 

Az ACUVUE® RevitaLens® előnyei:

 
  • Magasan hatékony fertőtlenítő hatása az összetett formulájának köszönhető, amely tökéletesen eltávolítja az Acanthamoebákat és egyéb olyan mikroorganizmusokat, amelyek más ápolószerekre immunisak. Az erős fertőtlenítés nem hat károsan a lágy kontaktlencse anyagára.
  • Az ACUVUE® RevitaLens® folyadék által nyújtott tökéletes tisztítás szinte az összes (99,9%-ban) baktériumot és gombát eltávolítja. Az ápolószert úgy alkották meg, hogy csökkentse a lencse viselése során fellépő szemérzékenységet, és eltávolítsa a szaruhártya-foltokat. Továbbá egy 90 napos felmérés során a felhasználók. megnövekedett kényelemről számoltak be.
  • Az új generációs ACUVUE® RevitaLens® univerzális: fertőtlenít és tökéletesen tisztít.
  • Az egészséges szemekhez feltétlenül szükségesek a tiszta lencsék. A hosszantartó antibakteriális védelem és a fehérje- és zsírlerakódások eltávolítása által tisztább lesz a lencse anélkül, hogy a tulajdonságaiból veszítene.
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 050 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® RevitaLens® 360 ml
Az Ön értékelése